• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

10 nejnechutnějších jídel světa

Stoleté vejce se navzdory svému jménu připravuje jen tři měsíce. Obalí se směsí s jílem a vápnem. To spustí proces, na jehož konci si můžete dát takhle zčernalé vejce. Zdroj: istock.com

Tenhla tradiční vietnamský pokrm v Česku neseženete. Připravuje se z čerstvé kachní krve. Zdroj: istock.com

Smažené pavouky si můžete dát prakticky kdekoli...pokud jste v Kambodže. Zdroj: istock.com

Tahle lahůdka se připravuje v Asii a je z kachních embryí Zdroj: istock.com

Tohle nejsou červy, ale "sushi ze spermatu". Připravuje se z rybího mlíčí Zdroj: istock.com

Tato vejce jsou lahůdkou v Číně a vaří se v moči panen nebo malých chlapců Zdroj: profimedia.cz

Pořádný humáč najdeme i docela blízko. Na Sardinii se připravuje sýr casu marzu za pomoci larev. Může být nebezpečné ho společně s živými červy jíst Zdroj: instagram

Lutefisk je skandinávská specialita. Rybí maso tu projde procesem, na jehož konci připomíná želatinu Zdroj: profimedia.cz

Hadí víno se připravuje v Asii, má být léčivé a připravuje se kombinací alkoholu a mrtvých hadů Zdroj: istock.com

Krvavé škeble se jedí v Číně, obsahují hemoglobin a vaří se jen krátce, což může způsobovat zažívací potíže Zdroj: istock.com

Prohlédněte si další fotogalerie

9 fotografií
Fotogalerie

Studentka se vzdala studií kvůli OnlyFans

10 fotografií
Fotogalerie

Partnerky jezdců Formule 1

10 fotografií
Fotogalerie

Rodičovství je pořádná fuška

16 fotografií
Fotogalerie

Miroslava Etzlera má sádru

14 fotografií
Fotogalerie

Štěpánka Duchková hubne

12 fotografií
Fotogalerie

Céline Dion postavila dětem aquapark

10 nejnechutnějších jídel světa

Stoleté vejce se navzdory svému jménu připravuje jen tři měsíce. Obalí se směsí s jílem a vápnem. To spustí proces, na jehož konci si můžete dát takhle zčernalé vejce. Zdroj: istock.com

Tenhla tradiční vietnamský pokrm v Česku neseženete. Připravuje se z čerstvé kachní krve. Zdroj: istock.com

Smažené pavouky si můžete dát prakticky kdekoli...pokud jste v Kambodže. Zdroj: istock.com

Tahle lahůdka se připravuje v Asii a je z kachních embryí Zdroj: istock.com

Tohle nejsou červy, ale "sushi ze spermatu". Připravuje se z rybího mlíčí Zdroj: istock.com

Tato vejce jsou lahůdkou v Číně a vaří se v moči panen nebo malých chlapců Zdroj: profimedia.cz

Pořádný humáč najdeme i docela blízko. Na Sardinii se připravuje sýr casu marzu za pomoci larev. Může být nebezpečné ho společně s živými červy jíst Zdroj: instagram

Lutefisk je skandinávská specialita. Rybí maso tu projde procesem, na jehož konci připomíná želatinu Zdroj: profimedia.cz

Hadí víno se připravuje v Asii, má být léčivé a připravuje se kombinací alkoholu a mrtvých hadů Zdroj: istock.com

Krvavé škeble se jedí v Číně, obsahují hemoglobin a vaří se jen krátce, což může způsobovat zažívací potíže Zdroj: istock.com