Virály

6. listopadu 2023 10:21

Josef Šťastna

Německá policistka se vysmrkala do bankovky v hodnotě 500 euro. Proč? Protože může

Nejen německá veřejnost řeší, zda je normální, aby bývalý trestanec Kursat Yildirim a jeho partnerka Candice (povoláním policistka) dávali najevo své bohatství tím, že budou opovrhovat „drobnými“. Bankovku v hodnotě 500 euro Candice použila místo kapesníku.

Kursat Yildirim je dnes v Německu celebritkou, ale původně měl život nalajnovaný jinak. Spíše se pohyboval za mřížemi a nežil řádným životem. Jenže na bývalého trestance se dvakrát v životě usmálo štěstí. Nejprve v loterii vyhrál téměř 240 milionů korun a pak se zamiloval.

Začal totiž randit s policistkou, která ho původně chtěla pokutovat za příliš rychlou jízdu. Jenže mezi exoticky vypadajícím řidičem a nadrženou německou policistkou přeskočila jiskra a dvojice se do sebe zamilovala.

Kursat se rychle vydal na dráhu influencera, protože pochopil, že pracovat už nemusí. Na svém Instagramu nyní dává najevo, že si žije na vysoké noze a může si koupit všechno, co zaujme jeho pozornost.

Kursat a jeho partnerka Candice tak patří k lidem, kteří mají peníze, ale nemají vkus a slušné vychování. Přesto (nebo právě proto) tuto bizarní dvojici na Instagramu sleduje téměř milion lidí.

Naposledy je Candice šokovala, když se před kamerou vysmrkala do bankovky v hodnotě 500 euro. Takové gesto samozřejmě část sledujících nenechala bez komentářů a začaly padat komentáře o tom, že plno lidí na světě nemá co jíst a že tihle dva by se měli rychle vzpamatovat.

A co na to tahle bizarní dvojka? Je jim to jedno. Možná si příště Candice bankovkou na svém Instagramu vytře zadek.

Sledujte s námi také podcast Hlasy zločinu:

Sdílejte článek
Štítky peníze Německo Instagram bohatství EURO 2021 na vysoké noze Kursat Yildirim

Přečtěte si také