Showbyznys

17. května 2023 10:00

redakce Prima Lajk

Exkluzivní fotky herečky Denisy Nesvačilové v Playboyi! Tohle sexy tělo už je single

Populární herečka Denisa Nesvačilová se stala tváří červnového čísla pánského magazínu Playboy. Co všechno ukázala?

Právě vychází červnový Playboy, na jehož titulní straně pózuje známá česká herečka Denisa Nesvačilová, která momentálně exceluje v televizní minisérii Půlnoční zpověď, kterou znáte z obrazovek TV Prima, a je také jednou z tváří oblíbeného seriálu Dobré zprávy. Mimoto hraje také v divadle. Na prknech, která znamenají svět, září v hlavní roli komedie A je to venku! Navíc je čestnou členkou dobrovolných hasičů Přepychy. A nyní se přidává mezi odvážně a sexy ženy, které se nebály odhalit pro slavný pánský magazín Playboy.

Denisa se nechala v SHOWTIME slyšet, že není dostatečně sexy na to, aby pózovala pro Playboy, a že by měla po třicítce nosit už jen roláky. S tím samozřejmě nelze souhlasit, proto Ján Bulka, marketingový a PR manažer Playboy magazínu, neváhal a její tvrzení vyvrátil a dodal: „Když jsem jí představil koncept focení, které se mělo uskutečnit v jejím milovaném Londýně, nebylo nutné ji dlouho přemlouvat. Ohledně konceptu focení jsme se naprosto shodli bez dlouhého diskutování.“ Denisa byla oděna do rafinovaně sexy spodního prádla a zdobily ji smaragdy, diamanty a luxusní hodinky. „Jako třešničku na pomyslném dortu jsme pro Denisu objednali soukromé letadlo,“ dodal Ján Bulka.

Sexbomba z Tábora

„Je neuvěřitelné, jak se v Playboyi přesně strefili do mého vkusu, co se týká lokace a celkové vizuální stránky. Prostředí mě nadchlo. A zažít ten luxus, ať už to jsou diamanty, drahé hodinky, nebo soukromé letadlo, to je splněný sen!“ řekla Denisa a dodala: „Focení ve studiu, které je zařízeno v eklektickém bohémském stylu s vintage a starožitnými kousky, jsem si neskutečně užila! Spolupráce s celým týmem byla excelentní.“ Pod taktovkou fotografky Veroniky Marx vznikly rafinované sexy snímky s podtitulem „Sexbomba z Tábora“.

A z obou stran to byla úspěšná spolupráce, kterou si herečka i fotografka náramně užily. „S Denisou Nesvačilovou bylo focení velkým zážitkem! Sedly jsme si nejen po profesionální stránce, ale hlavně po té lidské díky našemu společnému smyslu pro černý humor,“ řekla Veronika Marx a dodala: „Není nad to, když na focení přiletí filmová hvězda privátním letounem a zpátky do Česka odlétá jako vaše nejlepší kamarádka.“

O image Denisy Nesvačilové se postarala kreativní make-up artistka Koki a o styling Denisa Přikrylová. Backstage fotografie nafotila Chloe Ann Smith a image video natočil Filip Daitl. Focení a natáčení proběhlo ve vzduchu, v hangáru a ve studiu The Old Lace Factory ve východním Londýně. Na projektu kooperoval česko-britský tým. Její sexy fotky najdete v červnovém čísle Playboye, který je v prodeji od 18. května 2023.

Sdílejte článek

Přečtěte si také