Showbyznys

21. května 2023 11:59

Milan Rozšafný

Attila Végh podpořil poraženého Vémolu. Proč chce raději zápasit s ním než s vítězem Kinclem?

MMA v O2 areně. Oktagon 20. května. Vémola vs. Kincl

Slovenská MMA legenda se vyjádřila k sobotnímu zápasu roku i výzvě Patrika Kincla. Karlosu Vémolovi pak nabídl slova útěchy i motivaci.

Sobotní večer v O2 Areně byl plný překvapení a zvratů. Patrik Kincl nakonec na body jednohlasně porazil svého věčného rivala Karlose Vémolu, který celý „zmalovaný“ ihned opustil klec, aniž by sokovi podal sportovně ruku. A poté přišlo další překvápko. Nadšený Kincl totiž v pozápasovém rozhovoru vyzval k případnému zápasu největší MMA legendu Attilu Végha, jenž seděl v hledišti. Šokovaný Attila poté řekl, že si nechá nabídku projít hlavou. Jenže na obří fight to v tomto případě nevypadá. Attila má totiž stále v hlavě odvetný zápas s Vémolou a zdá se, že o něj hodně touží.

„Osobně bych zůstal na myšlence Vémola vs. Végh 2. Měl jsem nějaké plány, od začátku roku jsem trénoval. Mám to tak nastavené v hlavě i v rámci tréninku. Najednou bum a všechno se otočí? Abych řekl pravdu, dal bych Karlosovi šanci, stejně jako ji dal on mně,“ řekl Attila v rozhovoru pro web iSport.cz. Kinclovi ovšem gratuluje a dodává, že to bylo zasloužené vítězství, jelikož našel na Vémolovu strategii efektivní a jasný recept.

K celé kauze se ovšem následné vyjádřil i na sociálních sítích, kde se snažil poraženého Vémolu podpořit a dát mu motivaci, která mu nečekané porážce zřejmě chybí. „Karlito můj, ukázals bojové srdce. I když jsi byl rozbitý, šel jsi do toho jak blázen,“ uznává Végh. „Teď tě lidi budou házet, víš kam. Budou říkat, že patříš do starého železa, ale takoví jsou lidi. Když jsi nahoře, jsi nejlepší, a když dole, tak jsi největší kár. Bude to zápas o nás dvou, dej se do kupy. Prober se, ještě nejsi staré železo, ani já. Jsme stejně staří a uvidíme se v prosinci. Karlito můj, nezapomeň, jednou nahoře, jednou dole. Tohle je MMA," dodal Attila Vémolovi na povzbuzení. Co myslíte, dodá tohle Karlosovi dostatečnou motivaci?

Sdílejte článek
Štítky výzva MMA Karlos Vémola vzkaz Oktagon MMA Attila Végh Patrik Kincl