Showbyznys

21. května 2023 01:30

redakce Prima Lajk

Patrik Kincl nekompromisně o zápasu s Vémolou. Proč se při vítězné bitce nudil?

Oktagon 2023: Zápas Vémola-Kincl

Co řekl vítěz zápasu roku na tiskové konferenci? Stejně jako diváci, ani on neskrýval smíšené pocity.

V sobotu večer proběhla v pražské O2 Areně bitva, na níž čekali fandové Karlose Vémoly a Patrika Kincla prakticky pět let. Dva velcí rivalové se střetli podruhé v kleci, tentokrát o titul šampiona střední váhy, z níž odešel jako jednoznačný vítěz na body Patrik Kincl. Byl to ovšem zápas velmi netradiční a pro mnohé diváky možná až nudný.

Bijci totiž strávili většinu času u pletiva, kam Vémola Kincla na začátku kola vždy zatlačil a vyvíjel na něj tlak. Kincl se pak v podstatě jen bránil a působil pasivně, svou taktikou se ovšem přizpůsobil Karlosově hře a zasypával ho u pletiva jednou ranou za druhou. I proto byl zkrvavený Vémola na konci zápasu k nepoznání a podle informací CNN Prima News odjel ihned do nemocnice. Bitka to tak byla velmi specifická a ne velmi atraktivní na pohled. A toho si je vědom i Patrik Kincl.

Co řekla před zápasem Pavla Kinclová?:

Svou jistou nespokojenost s průběhem fightu zmínil na pozápasové tiskovce. A nešel daleko ani pro sprostá slova. „Ten zápas mě s*al, lidi si zasloužili lepší zápas a rozhodčí mohl zápas vést mnohem lépe. Karlos je dobrý zápasník, já jsem věděl, jak se na něj připravit a jak ho ubránit,“ řekl Kincl, který by byl radši, kdyby se jejich střet odvíjel úplně jinak a neskrýval menší rozčarování. „Já sám jsem se nudil. Jsem trošku otráven. Pocit vítězství a že mám pás, že jsem ho zbil, to mě samozřejmě uspokojuje, ale chtěl bych cítit, že to byla dřina. Cítil jsem se na lepší zápas, házím to trošku na rozhodčí,“ nebral si Kincl servítky. Souhlasíte s ním?

Sdílejte článek
Štítky vítěz tisková konference Karlos Vémola zápas Patrik Kincl