Showbyznys

20. května 2023 21:35

Milan Rozšafný

Exkluzivní rozhovor s Pavlou Kinclovou před zápasem roku! Proč podle ní Vémola vyhraje první kolo?

Oktagon MMA 2023 Pavla Kinclová

Manželka Patrika Kincla se rozpovídala o sobotní zápasu roku. Jakou má podle ní její partner šanci na výhru nad Karlosem Vémolou?

Zápas s velkým Z konečně tady. Už v následujících hodinách se v pražské O2 areně v rámci organizace Oktagon střetnou nesmiřitelní MMA rivalové Karlos Vémola a Patrik Kincl. Atmosféra je napjatá, šance na výhru prakticky vyrovnané a už teď je jasné, že si oba bijci v kleci nic nedarují. Jak ovšem prožívají divoký večer jejich drahé polovičky? Minimálně v případě Pavly Kinclová panuje velká nervozita, zároveň je ovšem přesvědčena o tom, že ví, jak dnešní večer dopadne.

Právě manželka Patrika Kincla nám poskytla na začátku celého galavečera exkluzivní rozhovor. „Jsem nervózní, ale zároveň si to užívám. Mám MMA galavečery prostě ráda, baví mě to,“ řekla Kinclová a přiznala, že atmosféra na ni bude během večera čím dál více doléhat. „Vrchol nervozity je ve chvíli, kdy zahraje Patrikova nástupovka a já vím, že už je to tady, to vždycky emoce přímo explodují,“ dodala.

Vémola získá první kolo

O průběhu zápasu a vítězi má ovšem jasno. Svou predikcí ale možná leckoho překvapí. Tuší totiž, že první kolo bude patřit Karlosu Vémolovi. „První kolo bude bodově pro Karlose, ve druhém kole to Paťas otočí a vyhraje přes technické KO,“ řekla jasně. A co ji k tomuto přesvědčení vede? Prostě klasická ženská intuice. A přes tu prostě nejede vlak.

Jak to dneska vypadalo v jejich soukromí v den zápasu? Překvapivě vládla spíše pohodová atmosféra, manželé se užili chvilku spolu a se svými kamarády si zašli na oběd či si prošli Prahu. Atmosféra v týmu je pak skvělá a všichni jsou přesvědčeni o Patrikovu vítězství. Dny před zápasem však byly o něco intenzivnější. „„Jeho den rozhodně nevypadá jako procházka, oběd, kafe. Je tam obrovské shazování, odvodňování, je tam samozřejmě i nervozita, ale Paťas má obecně tak skvělý mind set, že u něj nějaká extrémní nervozita vlastně nikdy v životě nebyla,“ řekla manželka Patrika Kincla. Co dalšího Pavla Kinclová prozradila? Co plánuje pár po zápasu roku? To se dozvíte v našem rozhovoru.

Sdílejte článek
Štítky rozhovor Karlos Vémola zápas Oktagon Patrik Kincl Pavla Kinclová