Showbyznys

19. května 2023 16:22

redakce Prima Lajk

Patrik Kincl skrývá doma tajemnou krásku. Je jeho manželka hezčí než Vémolova Lela?

Zatímco Karlos Vémola svou blonďatou polovičku ukazuje ve společnosti s železnou pravidelností, jeho rival si soukromí poctivě hlídá. Kdo je jeho paní Columbová?

Už v sobotu večer proběhne v pražské O2 Areně dlouho debatovaná a odkládaná odveta mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem. Čeká se nelítostná bitva, v níž si oba borci vyřídí účty a každý fanoušek MMA s napětím čeká, jak jejich druhý střet dopadne. Obou bijců jsou proto logicky plná média, nejsou ovšem jediní, o koho se budou novináři či fotografové zajímat. Nemalou pozornost totiž budou vzbuzovat také jejich drahé polovičky a životní lásky. A zatímco Lelu Vémolu zná díky sociálním sítím i jejímu výraznému zevnějšku takřka každý, manželku Patrika Kincla, půvabnou Pavlu, znají hlavně jeho skalní fanoušci.

Na rozdíl od Karlose, u něhož média propírají každý krok či krásku, jež se mihne kolem jeho boku, Kincl si své soukromí hlídá o něco bedlivěji a příliš se s ním na Instagramu nesvěřuje. S životní partnerkou Pavlou Kinclovou ho ovšem pojí velká láska ke sportu. Zatímco jeho vášní je MMA, ona propadla volejbalu a crossfitu. Volejbalu se pak dokonce věnuje profesionálně, je blokařkou Slavie Hradec Králové. Zatímco ve sportovním je ve svém živlu, záři reflektoru nevyhledává a občas se o ní mluví jako o paní Columbové. Patrika Kincla ovšem u klece vždy ráda podpoří a on s ní na oplátku rád sdílí následné oslavy v ringu.

Šťastný pár se vzal v roce 2018 a v roce 2020 se jim narodila dcera Anežka, s níž coby šťastná rodinka žijí v Hradci Králové. Rozdíly mezi ní a Lelou by pak ani nemohly být větší. Zatímco Karlosova manželka miluje pozornost médií či plastické zákroky, Pavla ráda zůstává v ústraní a působí na pohled mnohem přirozeněji. Která z nich se vám líbí více?

Sdílejte článek
Štítky manželka Karlos Vémola Patrik Kincl O₂ arena Pavla Kinclová

Přečtěte si také