Sugar Denny a Kuběnka opět útočí na Veronicu Biasiol. Proč je podle nich falešná a lže o své nevěře?

Kontroverzní youtuberská dvojice pokračuje ve svých výpadech proti známé influencerce a její kauze s nevěrou.

Je to několik dní, co známá internetová kráska Veronica Biasiol přiznala krizi ve vztahu s dlouhodobou partnerkou Barborou Mlejnkovou, kterou 10 měsíců podváděla. Známý pár byl měsíc od sebe, nakonec se ovšem influencerky rozhodly dát vztahu další šanci. Ne všichni fanoušci ovšem Biasiol za její přiznání chválili. Mnozí lidé ji kritizují za to, že šla se soukromou informací nepochopitelně na veřejnost a zároveň za způsob, jakým svou životní chybu prezentuje. Podle kritických reakcí si Biasiol neprávem hraje na chudinku a říká lidem, aby její vztah neřešili a „zametli si před vlastním prahem“, i když informaci zveřejnila a řešila sama.

Na celé kauze se pak rozhodla přiživit i youtuberská dvojice Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka, kteří do svého podcastu KONTROVERZNÍ připravili speciální díl, v němž se věnují pouze Biasiol a snaží se diváky přesvědčit o její údajné falešnosti a věčných lžích. Ostatně ještě před vydáním podcastu jim Veronica Biasiol volala a měla jim údajně vyhrožovat. Mluvila i o možném trestním oznámení. „Ten hovor byl fakt nechutný. Úplně si přeji, aby ji někdo někdy slyšel takhle mluvit,“ řekla Sugar Denny. Dlouho očekávané video je ovšem na světě. Co všechno zde nakonec známá dvojice prozradila?

Nevěra Veronicy z pohledu Tadeáše

Jedná se nakonec zejména o osobní detaily z doby influencerčiny nevěry, které mají poukázat na to, že ani ve svém vyjádření nebyla zcela upřímná a stále prý v mnohém lže. Tadeáš Kuběnka totiž patřil mezi lidi, co o jejím druhém vztahu věděli celou dobu. Nejenže byl údajně u momentu, kdy se Veronica Biasiol se svou milenkou Alicí seznámila, ale následně byl s oběma ženami v kontaktu a obě se mu svěřovaly s intimními detaily. Obzvláště Biasiol ho pak prý brala prakticky jako svého terapeuta, jemuž měla potřebu se vždy vypovídat, aniž by se zeptala na jeho vlastní život.

Ve videu tedy Tadeáš podrobně popisuje, jak Biasiol lhala oběma stranám či jak milenecký vztah probíhal. Nejednalo se prý o žádný úlet, jak se influencerka snažila tvrdit, ale o velké emoční pouto, které bylo minimálně ze strany Alice velmi silné. O to těžší pro ni údajně bylo, když jí Biasiol oznámila konec pouhou zprávou. V té jí navíc napsala, že ukončuje vztah jak s ní, tak s Barborou Mlejnovkou. Jen o pár dní později si však Biasiol se svou přítelkyní vyšla na společenskou akci. O Tadeášovi pak měla jednou Alici napsat, ať nepije ze stejné skleničky jako on, aby od něj nechytla pohlavní chorobu. A to byla zřejmě pro Kuběnku jedna z posledních kapek v rádoby přátelství.

Youtuber na ni proto nyní společně se Sugar Denny nenechává nit suchou a považuje ji za falešnou ženu, která pouze manipuluje s lidmi a lže snad prakticky o všem. „Ona si myslí, že si z ní všichni padnou na nohy a potřebuje si to strašně dokazovat. Proč se potřebuješ plazit po přítelkyni tvojí kámošky?“ tvrdí Tadeáš. „Ona je nenasytná, ona potřebuje, aby ji chtěl každý,“ dodává. Nelže pak údajně pouze o svých vztazích, ale i ostatních aspektech svého života, např. o plastikách. Kuběnka ani Sugar Denny zkrátka Biasiol nic nedarovali a řekli, co si o ní opravdu myslí. Mluví podle vás pravdu?

Sdílejte článek

Přečtěte si také