Sugar Denny

18. května 2023 16:47

redakce Prima Lajk

Sugar Denny brutálně zaútočila na nevěrnou Veronicu Biasiol. Ta vyhrožuje trestním oznámením

Do internetové kauzy okolo nevěry influencerky Veronicy Biasiol se přidaly dvě kontroverzní tváře youtuberské scény, Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka. A zdá se, že mají na půvabnou youtuberku spoustu pikantních informací.

Influencerskou scénou v posledních dnech hýbou vztahové peripetie internetové krásky Veronicy Biasiol s její partnerkou, pokerovou hráčkou Barborou Mlejnkovou. Biasiol se veřejně přiznala k tomu, že byla své přítelkyni 10 měsíců nevěrná a jejich vztah prošel těžkou krizí, kdy byl pár dokonce měsíc od sebe. Nyní ovšem zkouší vztah zachránit a obě pracují na tom, aby se na těžké chvíle zapomnělo. Jenže její vyjádření vyvolalo velkou vlnu reakcí.

Zatímco někteří fanoušci páru fandí, další Biasiol kritizují za to, že šla se soukromou informací nepochopitelně na veřejnost a zároveň za způsob, jakým svou životní chybu prezentuje. Podle kritických reakcí si Biasiol neprávem hraje na chudinku a říká lidem, aby její vztah neřešili a „zametli si před vlastním prahem“. Přitom to byla právě půvabná influencerka, která s informací na sociální sítě přišla. A nyní se na celé kauze rozhodla přiživit kontroverzní youtuberská dvojice Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka.

Sugar Denny útočí na Biasiol

Ti totiž o Veronice Biasiol natočili další díl svého podcastu Kontroverzní a slibují, že bude obsahovat o krásné influencerce spousty šokujících a pikantních informací a odhalí, jaká Biasiol opravdu je. Jenže před čtvrtečním vydáním videa volala naštvaná Biasiol Kuběnkovi a snažila se mu údajně naznačit, ať si velmi dobře rozmyslí, zda chtějí výsledné video vydat. A měla mu prý říci, že neví, s kým si Tadeáš a Sugar Denny zahrávají. Mělo dojít i na výhružky trestním oznámením.

Jenže to si Denny samozřejmě nenechala líbit a ihned natočila sérii emotivních videí na IstaStories, na nichž nenechala na Veronice nit suchou. Podle Sugar Denny je Biasiol falešnou, namyšlenou influencerkou, jejíž chování považuje za odpudivé a nejradši by celý hovor plný údajných výhrůžek vypustila na veřejnost. „Ten hovor byl fakt nechutný. Úplně si přeji, aby ji někdo někdy slyšel takhle mluvit,“ říká Denny ve videu.

„Ona bude říkat ho*na, že to děláme kvůli sledovanosti. Ne! My chceme, aby lidé věděli, jaká jsi,“ dodává youtuberka nekompromisně. Podle ní se pak Kuběnka Biasiol naopak dlouho zastával, po jejím výhružném telefonátu už ale prý on pochopil, jaká doopravdy je. Zdá se zkrátka, že jedna internetová nevěra se nyní vyvine v youtuberskou válku a všichni budou bedlivě sledovat, co Denny s Tadeášem na svou konkurentku vytáhnou. A jak bude Biasiol následně reagovat.


Přečtěte si také