Showbyznys

22. května 2023 15:36

redakce Prima Lajk

Patrik Kincl se zastal poraženého Vémoly. Čím ho fanoušci naštvali?

MMA v O2 areně. Oktagon 20. května. Vémola vs. Kincl

Rivalita mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémoly dosáhla při zápase roku v Oktagonu svého vrcholu. Vítěz se svého soupeře v jedné věci zastal.

MMA zápas roku už několik hodin plní stránky médií i internetové diskuse a zdá se, že dozvuků bitvy mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou se jen tak nezbavíme. Fanoušci stále gratulují vítěznému Kinclovi, který vyhrál taktickou bitvu u pletiva, zatímco Karlos Vémola se stal na internetu terčem škodolibých vtípků a mnozí se jeho aktuální vizáži, kdy ho Kincl svými pěstmi „zmaloval“ takřka k nepoznání, smějí. Jenže ne všem se podobné posměšky líbí. A mezi nespokojené patří i Vémolův rival Patrik Kincl.

Vítěz sobotního zápasu se totiž v rozhovoru pro web iSport.cz nad legráckami fanoušků naštval a v této věci se Karlose překvapivě zastal. „Tohle mě štve. Když jsem odcházel z haly, zastavil mě tam jeden ze securitky, jestli bych mu podepsal tričko a říkal, že viděl rozbitého Karla a vysmál se mu. To je tak nízký. Ten spor byl mezi námi. Chápu, že si to Karlos udělal dost sám, ale někomu se vysmívat, že je zbitý jak pes, to mě štve,“ říká Kincl.

„Celou tu dobu, co je tento zápas ve hře, mi tohle vadí. Že i někteří z těch, co mi fandí, jsou neslušní. Nevím no, možná jsem moc naivní. Ale je to asi i tou atmosférou, že zrovna teď to bylo,“ doplňuje Patrik Kincl s tím, že atmosféra okolo zápasu byla opravdu vyhrocená. I když má tedy s Karlosem velké spory, v tomhle prokázal, na rozdíl od fanoušků, svůj respekt. „Karel měl velký prohlašovačky, urážel mě, a teď sklízel, co zasel. Ale mně osobně je to nepříjemný,“ dodává. A nedá se s jeho slovy nic víc než souhlasit.

Sdílejte článek
Štítky vtipy Karlos Vémola zápas Oktagon MMA vyjádření Patrik Kincl

Přečtěte si také