Showbyznys

19. května 2023 10:49

redakce Prima Lajk

Zápas roku mezi Vémolou a Kinclem se blíží! Dokázal Karlos splnit váhový limit?

Již v sobotu večer dojde k nejočekávanějšímu českému MMA zápasu roku! Dokázal Karlos Vémola splnit váhový limit, nebo se naplnily obavy a cesta za titulem se mu zkomplikovala?

Už zítra to večer to v O2 Areně vypukne. Během zápasu organizace Oktagon si 20. května vyřídí účty dva velcí MMA rivalové Karlos Vémola a Patrik Kincl. Atmosféra je každým dnem napjatější, sokové už si několik měsíců v rozhovorech nic nedarují a očekává se nekompromisní a hlavně napínavá bitva, v níž jsou šance na vítězství takřka vyrovnané. Poslední dny se ovšem mezi fanoušky MMA řešila hlavně jedna otázka. Dokáže Karlos Vémola splnit váhový limit zápasu?

Maximální váha totiž mohla 83,9 kilogramů, jenže Vémola měl ještě několik dní před zápasem podle všeho takřka o 12 kilo navíc a počítal s tím, že den před zvážením bude muset brutálními metodami shodit klidně až 10 kilogramů. „Já doufám, že ve čtvrtek ráno, zatím to tak vypadá, budu mít 10 od limitu, takže se nebudu trápit, ale jednoduché to nebude. Bude to přesně na gram, jak to má být. Ve čtvrtek bych měl mít maximálně 93,9 Kg. Zatím jsem ve fázi, kdy mám 94,1 Kg, takže mi 200 gramů chybí,“ svěřil se Vémola před pár dny v rozhovoru pro Oktagon.

Zdálo se zkrátka, že oblíbený MMA zápasník si z větší váhy nic nedělal a byl přesvědčený, že limit s přehledem splní. A to i přesto, že v minulosti při zápasu s Ďatelinkou na váhový limit doplatil, a i když zápas vyhrál, titul nezískal. Jenže tentokrát bylo jeho sebevědomí na místě. Vémola šel poslední den opravdu na dřeň, s drsným postupem hubnutí se dokonce pochlubil na Instagramu. A zabralo to. Během pátečního oficiálního vážení měl Vémola 83,7 kilogramů, jeho rival pak 83,8 kg. Terminátor je tak nakonec ještě o fous hubenější než jeho konkurent a těší se, až ukáže podobné odhodlání i v kleci. Jo, zítra nás asi čeká velká řežba!

Sdílejte článek
Štítky MMA Karlos Vémola zápas vážení Patrik Kincl váhový limit