Showbyznys

21. května 2023 11:01

redakce Prima Lajk

Záhada kolem Karlose Vémoly! Po prohře zmizel, nemohl ani mluvit

MMA v O2 areně. Oktagon 20. května. Vémola vs. Kincl

Co se stalo po zápasu roku s Karlosem Vémolou? To netuší ani hlavní tvář organizace Oktagon Ondřej Novotný.

Zápas roku mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou v pražské O2 Areně je za námi. Netradiční střet, který se odehrával většinou u pletiva, vyhrál jednoznačně na body „Inspektor“ Kincl, který svým nenápadnými, za to přesnými, údery Vémolu pořádně zřídil. Ten byl na konci zápasu k nepoznání a měl podlitiny u obou očí. Jenže nikdo moc neví, jak na tom aktuálně je. Ihned po vyhlášení vítěze odešel naštvaný z klece, aniž by Kinclovi coby šampionovi střední váhy podal ruku. Vémola chyběl i na následné tiskovce, kdy měl podle informací CNN Prima News odjet do nemocnice, jenže ani to zatím český Terminátor, který pořád mlčí, nepotvrdil. A nic o něm neví ani tváře Oktagonu.

V pozápasovém streamu na Instagramu totiž Ondřej Novotný a Pavol Neruda přiznali, že neví, co se s Karlosem stalo. „Nevíme, jestli jel do nemocnice, nebo co se přesně stalo. Nemohl pořádně mluvit, v tuhle chvíli nevíme,“ řekl Novotný, který naznačil, že mohl skončit v nemocnici i kvůli očím. Tuší ale, že Vémola je na tom aktuálně ještě mnohem hůře psychicky a musí vstřebat prohru, kterou asi jen tak nezkousne. „V každým případě s ním není nic dobrého po mentální stránce. Ta zdravotní se spraví. Ale tahle velká prohra je prostě velká prohra," dodává Novotný.

Samotného pak překvapil jednoznačný verdikt rozhodčí, který mu při Vémolově snaze a odhodlání přišel až příliš přísný. „Karlos tam šel zemřít a 5:0 není v mém světě reálné. Ale nejsem rozhodčí a Patrik zvítězil zaslouženě, gratulace," myslí si Novotný. Zároveň ale tuší, že pro Vémolu bude nyní velmi těžké najít motivaci do dalších zápasů. Karlose pak zkritizoval za nepodání ruky po konci zápasu. „To je velká nepříjemnost a znovu si tím zadělal na další nepřátele. Nechodíme v jeho botách, ale první soud je jasný. Když jsi velký šampion, tak tohle v sobě musíš skousnout," myslí si Novotný Tak uvidíme, kdy se slavný bijec objeví a řekne na zápas svůj vlastní názor.

Sdílejte článek
Štítky zranění nemocnice Karlos Vémola zápas Ondřej Novotný Oktagon Patrik Kincl

Přečtěte si také