Amouranth už není druhou nejsledovanější streamerkou na Twitchi! Na její místo nastoupila žhavá kráska z Mexika

Slavná Amouranth přišla o pozici druhé nejsledovanější streamerky na Twitchi. Internet se zamiloval do mexické krásky.

Nejen časy se zjevně mění. Určitou transformací procházejí i divácké chutě, a zatímco na Twitchi většině lidé dlouhé roky chutnalo sledování streamerky Amouranth, postupem času ji předstihla sladká Pokimane, a teď už dokonce i jistá populární kráska z Mexika. Amouranth, která se nedávno upsala konkurenčnímu Kicku, a navíc čelila svému dohromady již sedmému banu, tak v současnosti spadla na třetí místo.

Nově se tedy Twitch zbláznil do španělsky mluvící streamerky AriGameplays, která se soustředí na pestrost obsahu, někdy tedy hraje Fortnite, jindy Valorant, pak zase Minecraft, a do toho se občas objeví i v kategorii Just Chatting. Aktuálně pak má streamerka 6,4 milionu sledujících na Twitchi, což je stále ještě daleko od 9,3 milionů, co si drží Pokimane.

Jak už bylo řečeno, Amouranth kdysi byla na vrcholu, neustálé kontroverze, bany, sexuálně explicitní obsah nebo soustředění se na propagaci svého OnlyFans (které ani Pokimane, ani AriGameplays neprovozují) ale streamerce v průběhu let spíš ublížily, a tak je klidně možné, že se přes ni dostanou i další. Podíl na tom může koneckonců mít i věk.

Sdílejte článek

Přečtěte si také