Showbyznys

5. října 2023 20:33

Josef Šťastna

Anna Slováčková bojuje o život, vrátila se jí rakovina. Koncert odehrála pod vlivem emocí

Anna Slováčková oslavila narozeniny natočením klipu

Zpěvačka a dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové zažívá nejhorší chvíle svého života. Anička Slováčková (28) na svém Instagramu oznámila, že se jí vrátila rakovina. Bohužel je to ještě horší, než když se zákeřnou chorobou bojovala v minulosti.

Dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka se zákeřnou nemocí bojovala již v roce 2019. Od té doby o svém boji s nemocí statečně mluvila a sloužila jako vzor pro řadu lidí, kteří se ocitli v podobné situaci. Nyní zažívá obrovský strach i vztek, o návratu rakoviny promluvila na svém Instagramu.

„Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé,“ sdělila, ale přiznala, že se v ní mísí strach se vztekem. „Mám pocit, že jsem všechny zklamala, a nechci, aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit,“ dodala smutně.

Anna Slováčková ještě dokázala odehrát velký koncert při příležitosti nové desky. Fanoušci a fanynky byli s jejím výkonem velmi spokojení. Přitom to bylo v době, kdy už Anna věděla, že znovu bojuje o život. Nechtěla ale svým fanouškům radost z koncertu pokazit. A také sama sobě, protože cítí, že nyní se bude muset soustředit na boj se zlou chorobou a na vystupování nebudou síly...

„Zjistila jsem to tak, že jsem dlouhodobě kašlala a potřebovala zjistit proč. Už mě to začalo štvát, tak jsem různě obíhala doktory, až CT vyšetření ukázalo, že na těch plicích něco je. Pak mi udělali bronchoskopii a na základě výsledků se přišlo na to, že je to nádor,“ uvedla Slováčková pro magazín Sedmička s tím, že sama přesně nyní neví, jaký způsob léčby ji čeká.

Sdílejte článek

Přečtěte si také