Showbyznys

28. ledna 2024 00:39

Josef Šťastna

Bejr diskvalifikován. Večer Clash of the Stars ovládl Jaromír Soukup

Měl to být vrchol večera, ale dopadlo to hodně rozpačitě. Jaromír Soukup porazil v boxerském zápase Aleše Bejra. Youtuber ale žádný box nepředvedl, poměrně rychle byl diskvalifikován kvůli nepovoleným úderům. Soukup tak slaví první výhru pod hlavičkou Clash of the Stars.

Setkání pod hlavičkou organizace Clash of the Stars nabídlo opět bizarní podívanou. Pornoherečka Nikola Lauberová ani nepřišla a svůj zápas s Lady Dee bez omluvenky vzdala. Tadeáš Veselý byl napaden divákem a hovořilo se dokonce o zástavě srdce. Pravda je, že některé souboje nabídly i zajímavé sportovní výkony.

Určitě lepší sportovní zážitek od svého zápasu očekával podnikatel Jaromír Soukup. Ten nakonec mohl večer zakončit s úsměvem, vítězství mu už nikdo nevezme. Psychopat Bejr ale dostál své pověsti a jeho diskvalifikace byla zcela oprávněná.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Šok v Clash of the Stars: Jaromír Soukup je vítězem, Bejr byl diskvalifikovaný

Organizaci Clash of the Stars se podařilo sedmým galavečerem zaplnit sportovní halu Fortuna v Holešovicích, takže bitky influencerů v kleci sledovalo na místě deset ticíc diváků. „Je to sedmý galavečer, pojmenovali jsme ho Sedm hříchů. A sedmička nás provází, protože jsme to vyprodali během sedmi dnů. Rychleji, než jsem čekal,“ uvedl na začátku týdne promotér Tomáš Linh Le Sy v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Sdílejte článek

Přečtěte si také