Belohorcová bude v šoku: Hájek ji prý podvádí se zaměstnankyněmi. Dělají to v apartmánech?

Mediální válka, kterou mezi sebou rozpoutali herečka Alice Bendová a podnikatel Vlasta Hájek, má nečekané vyvrcholení. Magazín Sedmička přinesl svědectví muže, který tvrdí, že Hájek je nevěrný své manželce.

Zuzana Belohorcová občas působí jako žena, která chce promluvit a popsat, jak manželství s Hájkem prožívá, ale nikdy se k tomu nakonec neodhodlá. To ale může být jen zdání. Zuzana a její manžel Vlasta dlouho vypadali, že je život na Tenerife baví a prožívají velkou podnikatelskou romanci.

Vše bylo zalité sluncem, dokud se Hájek nezačal hádat s herečkou Alicí Bendovou a také s miliardářem Richardem Chladem. Když si proti sobě otočíte bohatého a mocného muže, jakým Chlad určitě je, tak musíte mít buď velké koule, nebo být tak trochu blázen.

Ale zpátky k Belohorcové, která na svůj Instagram nedala společnou fotku s Hájkem už několik týdnů. O tom, že dvojice má krizi, si šuškají bulvární novináři po celé Praze. Nyní olej do ohně přilil magazín Sedmička, který přinesl svědectví muže, který tvrdí, že Vlasta je Zuzaně nevěrný.

Zdroj magazínu Sedmička dokonce tvrdí, že Hájek to má dělat i se svými zaměstnankyněmi a mají k postelovým hrátkám využívat nemovitosti, které jim svěřili důvěřiví klienti.

Pokud by na tomto tvrzení, které se objevilo v Sedmičce, bylo zrnko pravdy, byli bychom všichni úplně v šoku. A nejvíce právě sympatická Zuzka. Věříme, že Vlasta Hájek se k tomuto drsnému obvinění jistě brzy vyjádří na svých sociálních sítích.

Podívejte se na rozhovor s Alicí Bendovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také