Virály

26. dubna 2023 14:59

redakce Prima Lajk

Brutální záběry z TikToku. Policisté zatkli doma muže za to, že svému synovi provedl piercing

Jeremy Sherland z amerického Arkansasu byl zatčen policisty ve svém domě za to, že synovi provedl piercing ucha. Jak tím porušil zákon?

Amerika, dříve země neomezených možností, je dnes spíš zemí, která se čím dál tím více začíná podobat autoritářským režimům, proti kterým odjakživa bojovala. A není to jen o zákazech potratů, zákazech knih, zákazech stejnopohlavních manželství nebo systematickém rasismu. Občas člověka praští do hlavy i ty malé, nenápadné zákony jako například v Arkansasu, kde lidé nesmí bez licence provádět mladistvým piercing nebo tetování. A to dokonce ani v případě, že se jedná o vlastní děti a ty děti si to probodnutí ucha doslova vyprosí.

Přesně to je případ Jeremyho Sherlanda, který takto před rokem svému synovi provedl piercing. Ve škole si toho však všimli a jen co dítě prozradilo, kdo za aktem stál, rozhodli se tamní ochránci morálky muže nahlásit policii. Ta si nejprve jela rodinku k nim domů vyslechnout, to ale dotyční odmítli. O pár dní později se tak policisté vrátili se zatykačem na výše zmíněného tatínka, kterého tak před zraky zbytku rodiny odvedli pryč.

Muž následně strávil dva dny v cele, byl propuštěn na kauci a nyní jej čeká proces, v němž bude muset obhájit svoji nevinu. Pakliže to nesvede, čeká jej nejspíš pokuta, možná i podmíněný trest.

@iamnugget770 #freemyboy #fyp #copabuse #viral ♬ original sound - Zethen Sherland198

Sdílejte článek
Štítky Amerika policie piercing zatčení TikTok

Přečtěte si také