Bývalka Johnnyho Deppa opustila Hollywood a přestěhovala se do Španělska. Skrývá se před novináři

Herečka Amber Heard se po soudní bitvě s Johnnym Deppem přestěhovala do Španělska, kde nyní vychovává svou dceru daleko od veškerého hollywoodského bulváru.

Herečka a bývalá manželka Johnnyho Deppa Amber Heard podle všeho zcela zanechala života v Los Angeles, potažmo Hollywoodu obecně, a přestěhovala se se svou dcerou do Španělska. Už minulý říjen se zde objevily informace, že se Heard nachází na ostrově Mallorca, kde žije pod falešným jménem mimo veškerá světla reflektorů.

Nyní se ale objevila upřesňující zpráva. Poté, co bulvární média odhalila Heard na Mallorce a prozradila její falešnou identitu, přestěhovala se herečka do hlavního města Španělska Madridu, kde nyní splývá s davem a užívá se faktu, že ji nikdo neobtěžuje. Částečným důvodem podle všeho byla i snaha médií a fanoušků Deppa herečku v LA obtěžovat na každém kroku a neustále na ni útočit otázkami či narážkami na soudní při, kterou s Deppem slavně prohrála.

Zdroje blízké herečce nicméně tvrdí, že tento útěk před médii není definitivní, a jakmile její dcera trochu vyroste a Heard najde projekt, který pro ni bude zajímavý, může se do Hollywoodu a ke hraní stále vrátit. Letos bychom ji ostatně ještě měli vidět v komiksovém filmu Aquaman and the Lost Kingdom. Po odhaleních okolo jejího soudního sporu s Deppem se sice šuškalo, že by mohla být herečka z filmu vystřihnuta, podle posledních informací se jí ovšem v kinech přeci jen dočkáme. Jen se dá očekávat, že to bude na delší dobu její poslední herecká štace.

Sdílejte článek

Přečtěte si také