Showbyznys

8. října 2023 09:49

Josef Šťastna

Chtěla žít, ale nechtěla jíst. Natálka před smrtí vážila jen 20 kg

Natálie Hricová se proslavila tím, že na sociálních sítích fanouškům popisovala těžký boj s mentální anorexií. Po 8 letech nemoci podlehla. Před smrtí vážila pouhých 20 kilogramů.

Pod přezdívkou BlondeNatali sdílela Natálie Hricová svůj těžký životní příběh. Se zákeřnou nemocí bojovala osm let, rodina i kamarádi pořád věřili, že svůj boj nakonec zvládne.

Jenže Natálka před smrtí vážila jen 19,5 kilogramu. To je naprosto šokující číslo. Pro lepší představu si vezměte, že dospělá mainská mývalí kočka může vážit přes deset kilogramů...

„Natálka včera prohrála svůj dlouhý boj s anorexií. Bylo jí pouhých 23 let. Dlouhé roky jsme všichni věřili na zázrak, že se z toho dostane. Anorexie byla silnější,“ informovala se souhlasem Natálčiny maminky její kamarádka Gabriela.

„Snažím se, ale je těžké smířit se s tím, že už nejsem hubená. Chybí mi to, ale uvědomuji si, že to není dobře,“ napsala Natálie Hricová před lety otevřeně, když se zdálo, že začne jíst. Jenže stále chtěla být za každou cenu hubená a odmítala jídlo. Pak už bylo složité její mysl přepnout do správné polohy. Její příběh sledovali čeští i slovenští fanoušci. Snad alespoň někteří ze sledujících pochopí, jak zákeřná umí anorexie být.

Jak je na tom Eliška Bučková? Podívejte se na video:

Sdílejte článek
Štítky anorexie nemoc smrt Natálie Hricová

Přečtěte si také