Showbyznys

6. května 2024 16:00

Josef Šťastna

První foto Babiše a jeho Anety zaujalo. Lidé mu přejí lásku, padla slova o závisti

Bývalý premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš se po třiceti letech společného života rozešel s manželkou Monikou. Podle Blesku je jeho novou partnerkou krásná Aneta Zicklerová. Babiš půvabnou zrzku vzal na zápasy MMA. Reakce veřejnosti? Objevily se i negativní komentáře, ale lidé dvojici také hodně fandí.

Andrej Babiš po rozchodu s Monikou Babišovou jen kvete. Ukazuje se, že přítomnost svůdné zrzečky mu svědčí. Vůdce hnutí ANO ani Aneta Zicklerová, která pro Babiše řeší výstupy na sociálních sítích, zatím svůj vztah oficiálně nepotvrdili, na dotazy novinářů ani jeden nereagoval, ale to nevadí, vypadají oba spokojeně. A musíme uznat, že Babiš omládl.

Redakce webu eXtra.cz upozornila, že Babiš byl se žhavou zrzkou vidět už na konci července. Tehdy zašli na Švatnici, kde probíhaly zápasy MMA pod hlavičkou organizace Oktagon. Zicklerová si zápasy drsných hochů užila. V hledišti seděla hned za Babišem, několikrát se s politikem dostala do družného hovoru, uvedl web eXtra.cz.

Pokud si odborníci na politický marketing mysleli, že vztah s mladou kočkou může Babišovi na politickém kolbišti ublížit, tak se možná spletli. Bývalý premiér od voličů v internetových diskuzích sklízí hlavně chválu.

Je to jejich věc, tak jim nezáviďte!

Zase zabodoval, to bude Fiala koukat!

Je to kanec a vždycky byl.

Je to jeho soukromá věc a peníze na to má.

To jsou některé pozitivní výroky, které se v souvislosti s Anetou objevují na sociálních sítích. Zdá se, že Andrej Babiš se trefil do vkusu svých fanoušků.

Podívejte se na rozhovor s Monikou Babišovou:

Sdílejte článek
Štítky láska Andrej Babiš ANO 2011 Monika Babišová Oktagon Aneta Zicklerová

Přečtěte si také