Showbyznys

11. srpna 2023 11:36

Josef Šťastna

Dara Rolins umí fanoušky uspokojit. Žhavé snímky poslala z rozpálené Floridy

KVIFF: Dara Rolins vyrazila na červený koberec poprvé s dcerou Laurou

Zpěvačku Daru Rolins sleduje na Instagramu více než 700 tisíc fanoušků a umělkyně ví, jak je uspokojit. Nejnovější snímky z Floridy, kde je na zasloužené dovolené, jsou opravdu hodně žhavé.

Slovenská zpěvačka nezastírá, že je velmi šťastná po boku bývalého fotbalového reprezentanta Pavla Nedvěda a také je ráda, že má dobré vztahy s otcem své dcery Laury. S Matějem Homolou dnes vycházejí jako dva kamarádi a umějí se dohodnout nejen ohledně výchovy dcery.

Dara ve svých padesáti letech jen kvete a není divu, že si může dovolit vystavit vysportovanou postavu. Nejnovější snímky poslala z USA, na Miami Beach totiž momentálně chytá bronz a užívá si horkých dnů.

PODÍVEJTE SE, JAK DARA VZALA DO SPOLEČNOSTI DOSPÍVAJÍCÍ DCERU!

„Nemusím hubnout do plavek. Neřeším zimu nebo léto. Držím se už nějakou chvíli na své váze. Povedlo se mi zhubnout ve chvíli, kdy jsem to přestala řešit. Vždycky jsem cvičila, ale dvě tři kila lítala. Jsem malinká, tři kila jsou u mě dost,“ uvedla pro web Super.cz.

Dara dokáže oslovit přes Instagram muže i ženy. Páni okukují její ňadra a ženy žasnou nad figurou. A když žena pochválí ženu, tak je to vždy nejcennější.

Dara promluvila o životě v luxusu:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Dara Rolins Florida Matěj Homola Pavel Nedvěd USA Miami Beach

Přečtěte si také