Showbyznys

14. září 2023 12:47

redakce Prima Lajk

Děsivá nehoda Josefa Rychtáře: V Praze ho smetla dodávka

TOP STAR 11.10.2016 - Artur Štaidl slaví 20. narozeniny

Vdovec po zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) má za sebou děsivý zážitek, kdy se v úterý ráno stal účastníkem vážné nehody tří aut. Rychtář podle prvních dostupných informací za nehodu nemohl. Novinky má ve svém životě také Artur Štaidl (26).

Úterní ráno mohlo dopadnout opravdu tragicky pro vdovce po Ivetě Bartošové. K nehodě došlo v Černokostelecké ulici v Praze 10. Josef Rychtář je v celé záležitost prý ale nevinně. „Naproti jel transit, jehož řidič se asi nevěnoval řízení. Před ním jela toyota, kterou řídila paní a měla vzadu holčičku. No a ten transit to neubrzdil,“ uvedl otřesený Rychtář.

„Řidič se jim chtěl vyhnout, vzal jejich auto na levý nárazník a napálil to do mě,“ dodal Rychtář pro web Blesk.cz. Podle mluvčí středočeské policie Michaely Richterové zkoušky na přítomnost alkoholu byly negativní u všech řidičů.

Artur se rozešel s Partnerkou

Plno starostí má v současné době také nevlastní syn Josefa Rychtáře Artur Štaidl. Artur randil s okouzlující Karolínou tři roky a vše vypadalo, že je to hluboký vztah. Dnes je Artur zase sám.

„Momentálně nemám v životě žádnou holku. Nechávám tomu volný průběh a prostě se uvidí, nějak aktivně to nevyhledávám. Uvidíme,“ vysvětlil syn Ivety Bartošové pro bulvární web expres.cz s tím, že nyní se chce hlavně soustředit na podnikání.

Sdílejte článek

Přečtěte si také