Detaily zámecké nevěry: Stropnický to dělal s kamarádkou, Dan Krejčík se díval

Matěj Stropnický po čase ukázal bydlení na zámku

Politik Matěj Stropnický (40) a herec Daniel Krejčík (29) si od sebe dávají pauzu. Mladý herec se cítí zrazený a odstěhoval se ze zámku v Osečanech. Důvody? Jde o nevěru, na kterou se prý musel dívat.

Přestože Matěj Stropnický (40) a Daniel Krejčík (29) působili jako velmi stabilní pár, a to i díky tomu, že si pořídili a společnými silami opravovali zámek, jejich pohádka nyní skončila. Po více než 6 letech bok po boku se partneři rozešli a za krachem vztahu navíc nemá stát nic jiného než nevěra.

Deník Blesk napsal, že Stropnický si měl užívat s nějakou ženou a Krejčík to nerozdýchal. „Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ řekl zdroj deníku.

Další podrobnosti přinesl web expres.cz. Nezdá se, že by Krejčík dokázal svému bývalému příteli odpustit. Daniel má za sebou bohužel opravdu ošklivou zkušenost.

„K nevěře došlo na zámku v Osečanech. Dan nachytal Matěje přímo při činu a ještě ten večer odjel do Prahy,“ uvedl zdroj bulvárního webu expres.cz s tím, že Krejčík bohužel všechno viděl na vlastní oči.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Matěj Stropnický a Dan Krejčík se rozešli. Na zámku se řeší nevěra

„Bylo to se společnou známou a stalo se to během jakéhosi večírku, který Matěj s Danem pořádali na zámku. Dan Matěje nějakou dobu hledal a pak je spolu našel v jedné z místností. Hodně ho to ranilo,“ dodal zdroj bulvárního plátku.

Dan Krejčík září v seriálu Vytoč mého agenta:

Sdílejte článek

Přečtěte si také