Showbyznys

22. července 2024 10:03

redakce Prima Lajk

Dívčí válka o Martina: Charlottina nevlastní máma mě chtěla do postele, tvrdí bývalý vězeň

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Charlotte Štiková (28) má před svatbou, „ano“ řekla bývalému kriminálníkovi Martinovi, který používá přezdívku Mačeta. Martin také uvedl, že ho do postele chtěla žena, u které Charlotte bydlela, když bojovala s drogovou závislostí.

Hvězda reality show Štiky Charlotte Štiková se bláznivě zamilovala do muže, který má kriminální minulost. Martin Stefan zvaný Mačeta se ke své minulosti vracet nechce, tvrdí, že důležité je se z životních chyb poučit.

Zajímavé je, že z Martina je nadšená Monika Binias, která se své dceři chystá i na svatbu. „Já jsem přišla do nějaké komunikace s tím Martinem a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Je fakt, že to člověk za tak krátkou dobu poznat nemůže, ale přijde mi to tak. Přijde mi, že se nechce zviditelnit, myslím si, že s Charlotte to myslí opravdu dobře, že se opravdu zamiloval. A paradoxně mi přijde, že se zamilovala i Charlotte,“ uvedla pro Prima Ženy Monika Binias s tím, že Martin je z Havířova a patří k rázovitým lidem, kteří mají srdce na pravém místě.

Čtěte také: Kokain? Byla jsem v pohodě, říká Charlotte Štiková. Dušuje se, že na závislosti netrpí

Martina prý chtěla i Charlottina bytná

I když Martin měl v minulosti problémy se zákonem, dnes se snaží sekat dobrotu. Chlapík s ostře řezanými rysy poutá zájem něžného pohlaví. Martin v rozhovoru pro web VIPstar.cz tvrdí, že ho do postele chtěla také Monika Zolotorav - pražská podnikatelka, u které Charlotta bydlela. Zolotarev je prý nyní zhrzená, že Martin dal přednost Charlottě.

Podívejte se, jak dnes Charlotte žije:

„Bude toho říkat hodně. Je zhrzená. Nabourala se Charlottě do sociálních sítích a odepisovala za ni, že je ona. Nemůže se s tím smířit. To, co prováděla Charlottě, nechci řešit, ale nebylo to hezké. My nemáme před sebou žádné tajemství. To, co o mně říká, je směšné,“ dodal pro VIPstar.cz Martin zvaný Mačeta.

Sdílejte článek
Štítky svatba zásnuby Ornella Koktová Charlotte Štiková Monika Binias Martin Mačeta Martin Stefan

Přečtěte si také