Showbyznys

27. července 2023 15:29

redakce Prima Lajk

Eva Burešová ukázala fanouškům prsa a vysmála se kritikům. Žijete v jeskyni, tvrdí

Populární herečka a hvězda seriálů ZOO či Slunečná oslavila své třicátiny ve velkém stylu na dovolené v New Yorku. A nebála se přitom také pořádně odvázat.

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček současnosti Eva Burešová oslavila před několika dny 30. narozeniny a její partner Přemek Forejt se jí rozhodl zpříjemnit kulatiny tím nejlepším způsobem. Vzal ji na dovolenou do New Yorku, kde si herečka užívá o sto šest. Na sociálních sítích se chlubí jednou fotkou za druhou a je vidět, že je takřka v sedmém nebi. A nebojí se ani odvážných fotek.

Burešová se totiž vyfotila na Times Square v New Yorku takřka v plné kráse. Na fotce se ukázala v síťovaném topu s průhlednou podprsenkou. Vidět jí tak byly nejen její prsa, ale také bradavky. „Je mi 30. Jsem zdravá. Krásná. Boží. Alespoň tak se teď díky všemu kolem cítím. Doufám, že vám je všem moc hezky a cítíte se stejně,“ napsala Burešová k příspěvku. Jenže zatímco mnoho lidí jí dalo za odvážnou fotku palec nahoru, našlo se i několik puritánů, kteří ji za odhalenou fotografii ostře kritizovali.

Těm se ovšem Burešová na další fotce vysmála a poslala jim ostrý vzkaz. „Většinou mám odhalené bříško nebo zadek, a dokonce mi jednou byla vidět i prsa. Zbláznilo se z toho jen pár z vás na Instagramu. Protože ostatní žijí v roce 2023 a venku z jeskyně,“ napsala jasně s narážkou na hejtry. „Nebojte. Až přijedu, zase budu nosit rolák, šátek na hlavě a celotělové pokrývky,“ dodala s humorem. Je tak jasné, že z kritiky si nic nedělá a fotka z jejího Instagramu nezmizí. A nutno říct, že se Burešová opravdu nemá za co stydět.

Sdílejte článek

Přečtěte si také