Showbyznys

30. listopadu 2023 13:12

Josef Šťastna

Ewa Farna je totálně vysmátá, zpěvačka získala milionové dědictví

Zpěvačka Ewa Farna

Zpěvačka Ewa Farna je mašinou na peníze. Magazín Forbes ji považuje za jednu z nejúspěšnějších umělkyň na tuzemské scéně. Nyní Ewa získala další majetek v milionové hodnotě.

Tahle nadaná žena do konce života nemusí ani hnout prstem a chudá nikdy nebude. Jenže Ewa Farna dál maká jak včelička a stále rozšiřuje své byznysové impérium. Podle magazínu Forbes patří mezi nejvlivnější Češky.

„Manažer dnes řeší třeba bookingy koncertů. Ale co se týká směřování, velkých rozhodnutí, to si nechávám na svých bedrech. Jestli uděláme O2 arenu, zda ji uděláme podruhé, kdy, kde a jakou vydáme desku, jak bude znít, jak bude vypadat, jak budou znít a vypadat naše koncerty koncepčně, jaký na to bude navazovat merch,“ uvedla pro Forbes s tím, že chce mít detailní přehled o tom, jak se jí do kasičky sypou miliony.

Dům na prestižní adrese

Ewa se ale umí otáčet nejen s mikrofonem v ruce. S manželem se pustili do rekonstrukce domu, který leží na jedné z nejlukrativnějších adres v Praze.

Malebná pražská čtvrť Nový Svět se nachází v historickém centru Prahy v blízkosti Pražského hradu. Tato čtvrť je známá pro své úzké uličky, historické domy a klidnou atmosféru. Její název vznikl kolem roku 1580, kdy byla založena při výstavbě tří nových předměstí při Pražském hradu. Název odkazuje na to, že toto místo bylo v minulosti považováno za „nový svět“ ve srovnání s okolním starým městem. Právě tady Ewa a její manžel Martin Chobot získali nádherný trojdomek.

Zpěvaččin manžel Martin Chobot k nemovitostem přišel tak, že ji zdědil po dědečkovi, výtvarníkovi Vladimíru Suchánkovi. Podle informací deníku Blesk pak manželé u notáře stvrdili, že podíl na novém bydlení bude jejich společným jměním. Krásný dům nyní prochází rekonstrukcí a záměrem je vrátit mu původní podobu.

Deník Blesk oslovil také realitního makléře, který prozradil, že stejně jako je specifická lokalita, jsou na trhu nemovitostí také specifické ceny. Lidé jsou ochotni i jen za podíl na domě na Novém Světě zaplatit velký obnos peněz.

PODÍVEJTE SE TAKÉ, JAK BYDLÍ AGÁTA HANYCHOVÁ S RODINOU

„Z realizovaných transakcí stojí za zmínku dvě poslední. Jsou jimi v obou případech prodeje podílů. Tou první je prodej 4/5 podílu na bytě o ploše necelých 120 m2 , který byl prodán za19 milionů. Druhou a zajímavější je prodej podílu 5/6 za malý domek v částce 38 milionů Kč. Je tedy bez diskuse, že současná tržní cena i malého domku dosahuje částek v řádu vyšších desítek milionů korun,“ vysvětlil Ondřej Černovický.

Sdílejte článek

Přečtěte si také