Virály

27. června 2023 14:15

redakce Prima Lajk

Extravagantní žena se stylizuje do ještěra a provokuje sexy fotkami. Jak se vám líbí?

Australanka Stephanie Bartley, která si říká Marz, je velice extravagantní bytost. Přezdívá si „ještěří dívka“ a trochu tak také vypadá. Co všechno si na sobě nechala udělat?

Šestadvacetiletá Marz rozhodně nevypadá jako někdo, koho běžně potkáváte každý den na ulici. Velké množství tetování zdobí značnou část jejího těla, typické je pro ni krátké číro, i když barvy vlasů a typy účesů v minulosti střídala jako chameleon. Má také rozeklaný jazyk, který připomíná ten ještěří, a odtud také přezdívka „ještěří dívka“.

Stephanie Bartley je chodící individualita, která se nebojí výrazného sebevyjádření. Sama v tuto chvíli netuší, kolik má přesně tetování, ale rozhodně nehodlá přestat. Všechny pro ni podle jejích slov mají hluboký význam a symbolizují vzpomínky na určitou část jejího života.

Má za sebou několik plastických operací. Podstoupila opakovaně plastiku prsou, jelikož měla několikrát komplikace. „Moje prsa stále nejsou perfektní, ale naučila jsem se milovat své tělo. Už o plastickou chirurgii zájem nemám,“ prohlásila Marz, která má také svůj účet na OnlyFans.

Sdílejte článek
Štítky žena sexy tetování OnlyFans Stephanie Bartley ještěří dívka

Přečtěte si také