GALERIE: Šéfkuchař držel pizzovou dietu a zhubl 45 kilogramů! Jaký druh pizzy jedl?
Taková dieta zní hodně zajímavě.
Kolikrát už jste sami sobě nalhávali, jak začnete žít od zítřka zdravě? Bohužel jediné, co jste dodrželi, bylo pravidelná noční návštěva ledničky. Potom následovaly výčitky ze všech svátků a prostě tak nějak ze všech těch chvil, kdy jste se neovládli a přežrali jste se jako prasata… Možná právě pro vás je tenhle tip ten pravý!
Italský kuchař Pasquale Cozzolino (38) trpěl nadváhou a jeho lékař mu řekl, že mu hrozí srdeční infarkt. To ho nakoplo a tak se rozhodl razantně změnit svůj životní styl. A co mu pomohlo k vysněné postavě? Možná to bude znít bláznivě, ale byla to pizza. Ale nepředstavujte si mastnou pizzu plnou oleje. Pravá pizza v neapolském stylu je vytvořena pouze z mouky, vody, kvasnic, soli a navrchu jsou čerstvá rajčata, bazalka a mozzarella. Pizzou nahradil oběd nebo večeři. Dohromady tvořila pouze něco kolem 540 kalorií. A jak tvrdí sám Cozzolino: „Dříve jsem pil sladké a šumivé nápoje, jedl spousty sladkostí a nezdravých věcí. Dnes se cítím mnohem lépe. Změnil se mi obličej, mám mnohem více energie, moje trávení je lepší, už nemám vředy a moje záda a kolena už mě nebolí." Tak co, jdete do toho také?