Showbyznys

31. května 2023 15:06

redakce Prima Lajk

Fanoušci Taylor Swift trpí bizarními zdravotními problémy. Co se jim na koncertě stalo?

Fanoušci populární americké zpěvačky Taylor Swift zaznamenávají po koncertě bizarní zdravotní potíže.

Zbožňovaná zpěvačka Taylor Swift v těchto dnech cestuje po světě v rámci svého Eras turné, které jí mimo jiné pomáhá zapomenout i na nedávný rozchod s hercem Joem Alwynem, s nímž byla ve vztahu přes šest let. Na jiné myšlenky ale zjevně nepřichází jenom samotná zpěvačka, ale taky její skalní fanoušci. Ti se teď dokonce svěřují, že je návštěva jejích koncertů doslova fyzicky ovlivnila.

Řada z nich totiž nyní hlásí, že si nedokáže vzpomenout na určité písně nebo rovnou celé fragmenty vystoupení. Důvodem je prý intenzita, s jakou ony koncerty prožívají, kdy se pro mnohé jedná o nepopsatelné stavy emocí, po kterých nejsou schopni si vybavit, co přesně se vlastně dělo.

Případů této krátkodobé amnézie je na sociálních sítích čím dál víc, vlastně už jich je tolik, že na tento stav reagovalo i několik odborníků a expertů, aby se pokusili celý proces vysvětlit. Tyto výpadky jsou podle nich nejen skutečné, ale vlastně i zcela pochopitelné. Jakmile jsou totiž lidé zasaženi příliš velkým počtem emocí naráz, může to u nich vyvolat stav kompletního zamrznutí, kdy je nemožné cokoli pořádně vnímat. Někteří fanoušci zpěvačky si tak dokonce po koncertu druhý den nejsou ani jistí, že vůbec šli. Ověřovat si to musí až pomocí bankovních účtů, kde jasně vidí strženou částku za vstupenku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také