Virály

25. dubna 2023 15:33

redakce Prima Lajk

Fanoušek v kostýmu Gandalfa potkal před hospodou náhodou Iana McKellena. Je z toho tiktokový hit

Týpek převlečený za Gandalfa potkal během obcházení hospod slavného sira Iana McKellena. Vznikl z toho hit na TikToku.

Následující náhoda je tak skvělá, že kdybychom se snažili vymyslet lepší, pravděpodobně by se nám to nepovedlo. 22letý Ben Coyles je totiž obřím fanouškem Pána prstenů. V rámci oslavy svých narozenin se tak převlékl do kostýmu Gandalfa a začal s kamarády obrážet místní hospůdky. Po nějaké době se ale stal menší zázrak, když Ben zcela náhodou narazil na ulici na legendárního herce a představitele Gandalfa ve filmovém Pánovi prstenů – sira Iana McKellena.

Partička tak celou událost vesele zaznamenala na video, přičemž je ze záběrů patrné, jak Ben nemůže uvěřit tomu, co se právě děje, a veselý McKellen z toho má velkou srandu. Video každopádně po umístění na TikTok rychle nabralo několik milionů zhlédnutí a z Bena je teď menší celebrita. Ještě předtím ale stihl klip okomentovat se slovy, že byl pokec s McKellenem naprosto super, herec je velmi zdvořilý a milý a udělalo mu radost, že se lidé převlékají za filmové postavy, jež ztvárnil.

@.scarletlearmonth SIR * Ian McKellen #bristol #birthdaygandalf #ianmckellen #sirianmckellen #gandalf ♬ Originalton - Suneysounds

Sdílejte článek

Přečtěte si také