Showbyznys

22. března 2024 07:55

Josef Šťastna

Filip Grznár srazil ženu na přechodu. Uvedl, že v sobě neměl drogy ani alkohol

Hvězda organizace Clash of the Stars Filip Grznár ve čtvrtek v Praze u stanice stanice metra Flora srazil ženu na přechodu. Pro CNN Prima News Grznár uvedl, že test na drogy a alkohol byl negativní.

Na nehodu jako první upozornil web ŽivotvČesku.cz. V pátek ráno Filip Grznár po telefonu popsal nehodu také redakci CNN Prima News.

„Já jel pomalu, tak 20 km/h. Paní snad nic není, hned jsem jí volal záchranku. Čekám ještě, jak to s ní bude, jsem připravený se s ní hned spojit. Teď se i zjišťuje, jakou míru zavinění nese ona jako chodec,“ uvedl pro CNN Prima News kulturista, který září v organizaci Clash of the Stars.

Grznár uvedl, že alkohol nepil

Známý kulturista také pro CNN Prima News uvedl, že test na drogy i na alkohol byl v jeho případě negativní, což potvrdila také policie.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chci válku u nás. Můžete zabíjet a to je prostě dobré, vypustil z úst kulturista Grznár

„Nehoda se stala kolem 17:30, kdy osobní vozidlo srazilo chodkyni, která měla jít po přechodu. Dechová zkouška i test na drogy byly u řidiče negativní. Žena, ročník 1982, utrpěla nějaké zranění a byla převezena záchrannou službou do nemocnice. Příčina nehody byla způsobena podle stávajících informací tím, že řidič vozu nedobrzdil,“ uvedl pro ŽivotvČesku.cz mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Filipa Grznára v minulosti stíhala policie:

Sdílejte článek
Štítky drogy nehoda alkohol havárie Filip Grznár Clash of the Stars

Přečtěte si také