Virály

2. července 2023 16:01

redakce Prima Lajk

Fitness youtuber zemřel ve věku 30 let! Co se mu stalo?

Tragédie postihla fitness influencera z Německa, který zemřel teprve ve věku 30 let. Co se stalo s youtuberem, kterého jeho fanoušci znali pod jménem Joesthetics?

Skutečným jménem Jo Lindner byl úspěšný influencer, který se proslavil zejména svým kanálem na YouTube. Pod přezdívkou Joesthetics točil videa týkající se cvičení a zdravého životního stylu. Brzo si našel poměrně silnou základnu fanoušků, kteří sledovali jeho rady. Jeho životní styl, způsob cvičení a jídelníček inspiroval tisíce lidí. Všechno se ale znenadání rozpadlo.

Jeho přítelkyně na Instagramu zveřejnila šokující zprávu o jeho úmrtí. „Včera zemřel na následky aneurysma. Byla jsem s ním v pokoji. Dal mi náhrdelník, který pro mě vyrobil, a pak jsme vedle sebe leželi a mazlili se. Ve 4 hodiny měl jít do fitka. Držela jsem ho v náručí a pak se to seběhlo strašně rychle,“ popsala děsivou situaci zdrcená přítelkyně. „Tři dny zpátky si stěžoval na bolest v krku. Nedocházelo nám to do doby, než bylo pozdě…“ napsala Nicha, která je také influencerka na sociálních sítích. Dodala také, že v tuto chvíli není schopná psát víc, ale že Jo byl mnohem víc, než si jeho fanoušci dokážou představit.

Aneurysma je rozšíření tepny, která může prasknout a v nejhorším případě způsobit postiženému člověku smrt.

Sdílejte článek
Štítky smrt influencer aneurysma Jo Lindner Joesthetics youtuber

Přečtěte si také