Virály

26. dubna 2023 15:07

redakce Prima Lajk

GALERIE: OnlyFans modelka kopírující Kim Kardashian zemřela po plastické operaci. Bylo jí teprve 34 let

34letá OnlyFans kráska Christina Ashten Gourkani modelující se po vzoru slavné Kim Kardashian zemřela na následky plastické operace.

Tragická zpráva zaskočila fanoušky mladé influencerky Christiny Ashten Gourkani, která se proslavila na Instagramu napodobováním slavné podnikatelky a modelky Kim Kardashian. Rodina Gourkani totiž oznámila, že je kráska po smrti. 34letá influencerka podle všeho zemřela na následky poslední plastické operace.

Příčinou byla podle všeho zástava srdce, po které se za kráskou do nemocnice dostavil zbytek rodiny, aby se s ní její blízcí ještě naposledy mohli rozloučit. Doktoři však byli v tu chvíli už bezradní a nedokázali ženu zachránit. Konkrétní okolnosti její smrti se nyní budou vyšetřovat, ve hře je totiž i vražda, které se mohl dopustit právě plastický chirurg nebo někdo z jeho týmu. Rodina nyní prosí o soukromí.

Jiná OnlyFans influencerka Mary Magdalene na svém Instagramu vzdala Gourkani hold a napsala, že ji sice neznala, vídala ji však na Instagramu a pokaždé jí přišla moc krásná. Podle ní je děsivé, že zemřela na následky plastické operace, jelikož to budí strach i u ostatních žen, které zkrátka nikdy nevědí, jestli se jim po plastickém zákroku nepřihodí to samé.

Sdílejte článek
Štítky Kim Kardashian Instagram galerie plastická chirurgie OnlyFans Influencer

Přečtěte si také