Virály

2. července 2024 11:25

Michaela Vlčková

Virální hvězda Hawk Tuah Girl stále boří internet. Prodejem merche vydělala balík

Hawk Tuah Girl se stala přes noc virální hvězdou. Dívka neotálela a svou internetovou slávu využila ve svůj prospěch. Začala prodávat merch s frází, kterou pronesla ve videu, jež sesbíralo miliony zhlédnutí, a vydělala pořádný balík peněz.

Hawk Tuah Girl, jejíž skutečné jméno je Hailey Welch, se proslavila díky videu umístěnému na sociální platformě TikTok, v němž se jí influenceři z kanálu Tim and Dee TV dotázali „Co každého muže v posteli přivádí k šílenství?“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vyšehrad bude mít pokračování, potvrdil Jakub Štáfek

Hailey Welch stála s kamarádkou před barem, když jí tuto otázku položili. „Musíš na to plivnout, víš, co tím myslím?“ zněla její odpověď doprovázená zvukem plivnutí.

@timanddeetv “YA GET ME” 😂 #foryou #viral #rizz #publicinterview #fypツ #xybca #6thstreet #nashville #reels #hawktuah #hawktuahgirl #funny #college #party #cmafest ♬ original sound - timanddeetv

Odpověď pobavila nejen kamarádku, která stála vedle ní, ale i miliony uživatelů na sociálních sítích poté, co bylo video zveřejněno 11. června na platformě TikTok. Protože video okamžitě zbořilo internet, Hailey Welch nenechala fanoušky dlouho čekat a rozhodla se, že začne prodávat merch se svou ikonickou frází.

Hawk Tuah je milionářkou

Ve spolupráci s rodinnou firmou Fathead Threads vyrábí kšiltovky s nápisem Hawk Tuah '24. Zájemci si mohou čepici pořídit za 32 dolarů, tedy zhruba za 750 korun. Za příplatek dvacet dolarů mohou fanoušci obdržet i podpis virální hvězdy.

Jason Poteete, který je majitelem Fathead Threads, pro magazín Rolling Stone prozradil, že se jim podařilo prodat už přes 2 000 kšiltovek. Na prodeji merche prý vydělali odhadem 65 tisíc dolarů, zhruba 1,5 milionu korun.

„Jedná se o malý rodinný obchod. V tuto chvíli máme plné ruce práce. Myslím, že svět se potřeboval zasmát, a ona to dokázala,“ pronesl Poteete.

Sdílejte článek
Štítky peníze TikTok sláva milionářka merch Hawk Tuah Hailey Welch

Přečtěte si také