Showbyznys

10. května 2023 13:09

redakce Prima Lajk

Hvězda Stmívání se chlubí stejným jménem, jako jeho manželka. Teď vymysleli způsob, jak se rozlišit

Herec Taylor Lautner a jeho manželka Taylor Lautner přišli na efektivní způsob, jak se vzájemně rozlišit.

Od té doby, co skončila filmová série Stmívání, skončila zároveň do velké míry i „herecká kariéra“ Taylora Lautnera. Ano, sem tam se herec po skončení Twilightu ještě v něčem objevil, dokonce tu byly i snahy o to udělat z něj akční hvězdu, nakonec se ale musel Lautner najít jinde. Povedlo se mu mezitím však najít svoji velkou lásku, se kterou se před lety dokonce už i oženil. Má to jenom drobný háček. Jeho žena se totiž jmenuje Taylor. Oba partneři tak mají jméno Taylor Lautner.

V páru si na to už samozřejmě zvykli a oběma tahle shoda jmen dokonce přijde krásná a romantická. Nicméně občas je trochu problém mezi nimi alespoň na papíře rozlišit, a právě proto museli přijít s nějakým šikovným řešením. A taky že ano – zatímco herec Taylor Lautner všude vystupuje pod svým celým jménem, jeho atraktivní manželka se rozhodla pro kratší tvar „Tay“. Na Instagramu byste ji tak našli jako Tay Lautner.

Každopádně milostný život Taylora Lautnera je vůbec zajímavý. Herec totiž v minulosti randil také s další Taylor – Taylor Swift. Následně ještě byl ve vztahu s Lily Collins nebo Billie Lourd. Jeho stávající manželka se pak před časem nechala slyšet, že její dětskou láskou byl Robert Pattinson, Taylorův kolega a protivník ze Stmívání. Hups. Herec to ale vzal s nadhledem – konečně prý v něčem nad Pattinsonem vyhrál…

Sdílejte článek
Štítky manželka Instagram herec Robert Pattinson Stmivání Taylor Swift Taylor Lautner

Přečtěte si také