Youtubeři

15. října 2024 10:03

Těhotnej kuchař

Jak se chovat doma po návratu z hospody? Rady Těhotnýho kuchaře vás pobaví

Partnerská poradna #1 Jak se chovat doma po příchodu z restaurace - Těhotnej kuchař

Během druhé vlny pandemie covidu vytvořil influencer Těhotnej kuchař miniprojekt videí s názvem: Partnerská poradna profesora Petra Piczy. První díl věnoval návratu z hospody domů včetně případových studií a praktických rad, které vás zaručeně pobaví.

„Představte si modelovou situaci. Je pátek večer a jdete ‚na jedno‘ pivo, což v překladu znamená na tři až pět kousků,“ začíná první díl poradny a je jasné, jak to skončí. Následuje několik rad profesora Petra Piczy, jak přijít domů a napáchat co nejméně škod, abyste druhý den nemuseli poslouchat, že jste se zase ož*ali.

Podívejte se na celé video v úvodu článku, které má na YouTube téměř 50 tisíc zhlédnutí. „Tohle je jak z mého života,“ shodují se fanoušci. „Svatá pravda a super návod,“ objevuje se v komentářích. Ve videu zazní podrobný humorný návod, jak se máte správně dopotácet domů a odemknout si dveře, aby vaše drahá polovička nic nepoznala, a co naopak rozhodně dělat nemáte, abyste si nezadělali na několik dnů v tiché domácnosti...

A nebyl by to Těhotnej kuchař, aby vše nezavršil receptem. Co jiného na kocovinu než česnečku? Zkuste ji podle tohoto receptu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také