Jana a Zdeněk z Honeymoonu vedle sebe spí nazí. Tarzan ukázal přírození

Jana a Zdeněk spí nazí - Honeymoon – líbánky k nepřežití (9)

Druhý pár to na své pláži pořádně rozjel, nebo alespoň co se odhazování svršků týče. Vztah Jany Boháčkové a Zdeňka Řehoře se od samého počátku nové vztahové reality show příliš nezlepšil. Společnou řeč sice zatím moc nenašli, ale za to odhodili veškeré zábrany a spí vedle sebe nazí.

Jana Boháčková (35) pracuje jako pekařka a je už deset let sama. Do reality show se přihlásila, protože už má single života po krk a doufala, že tam k sobě někoho najde. „Už mě tady nebaví být sama. Ale tohle není být sama, ale taková ta samota… Takový to, jako když jedete ten poslední pracovní den z práce v autě a úplně to na vás padne, že zase otevřete ten prázdný barák a vyskočí na vás akorát čtyři psi a víte, že ty dva volný dny s nikým nepromluvíte,“ vysvětlila svůj pohled Jana v devátém dílu nové vztahové reality show.

Podobné články

Přes počáteční nadšení ze svého ostrovního manžela Zdeňka Řehoře (45) se ale překlenula do silné averze, kterou si vůči němu vytvořila. Zpočátku ji iritovaly jeho dlouhé vlasy, pak jeho jméno a teď už vlastně i jeho vtipy a celý on.

Podobné články

Nahota ani jednomu z nich nevadí

Na to, jak spolu nevychází, se ale na druhou stranu jeden vedle druhého cítí velice uvolněně. Oba dva totiž usínají zcela bez oblečení. „Mně se vedle Zdeňka spí tak, jako by tam nikdo nebyl,“ prohlásila se smíchem pekařka v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou moderuje Tereza Pergnerová. „Já ho vůbec nevnímám v noci, vůbec,“ pokračovala.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

„Já Zdeňka vnímám něco jako jezevčíka. Prostě taky tam se mnou v té posteli jsou a taky je tak akceptuju. Takže Zdeňka v naší posteli akceptuju,“ dodala. „My spíme oba úplně nahý, udělali jsme si takovou přátelskou dohodu. Nám to nevadí ani jednomu, protože jsme na to zvyklí z domova,“ vysvětlila Jana.

Podobné články

Zdeněk to vidí stejně. „Nemáme problém před sebou být nazí, bereme to jako samozřejmost,“ odvětil Zdeněk, kterému se přezdívá Tarzan. „Že ten chlap vydrží vedle sebe mít nahou ženu, tak buď je teda extrémně trvanlivý, nebo to tak nevnímá. Já zas nevím, jak to vnímají chlapi,“ uzavřela Boháčková v reality show, jejíž premiérové díly můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Podívejte se, jak Hranáč, Švanci a Klára Lhotská hodnotí Janu se Zdeňkem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také