Slavný jezdec Formule 1 reagoval na spekulace, že randí se zpěvačkou Taylor Swift

Nový slavný pár na obzoru? Známý jezdec Formule 1 Fernando Alonso reagoval na spekulace, že randí se zpěvačkou Taylor Swift.

Bulvární internet jede zase jednou v plných otáčkách poté, co bývalý šampion Formule 1 Fernando Alonso reagoval na nedávné spekulace, že začal randit se slavnou americkou zpěvačkou Taylor Swift. Zprávy o jejich vztahu se poprvé objevily na serveru DeuxMoi minulý týden, kde anonymní zdroje tvrdily, že spolu pár je asi týden. Prý se zatím nejedná o nic vážného, oba jsou ale čerstvě single a tím pádem je nic neváže.

Každopádně teď temperamentní Španěl sdílel video, kterým fanoušky tohoto spojení poslal do bodu varu. Nejenže v něm hraje písnička Karma od Swift, zároveň v něm ale mrká, doprovodil ho popiskem Race Week Era (narážka na Eras turné) a do toho ještě napsal, že se cítí zase na 33 let, což je další narážka na píseň 22 od Swift.

@fernandoalonso Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1 ♬ karma sped up - ✨️j <3 ✨️

Serveru DeuxMoi mezitím na Instagramu upřesnil, že některé jeho fotografie, spekulace či jiný obsah slouží čistě k pobavení a neměly by být brány vážně, čímž tak nenápadně naznačil, že je celá tahle věc jenom obří kachnou. To ale přesto nezabránilo některým fanouškům, aby pod Alonsovým příspěvkem nadšeně komentovali, že je tím pádem vše potvrzené a jejich oblíbený jezdec ze stáje Aston Martin skutečně sbalil známou zpěvačku. Nezbývá než si počkat, jak na to celé bude reagovat samotná Swift.

Sdílejte článek
Štítky Formule 1 vztah TikTok Fernando Alonso spekulace Taylor Swift

Přečtěte si také