Virály

17. září 2023 10:13

Josef Šťastna

Joseph se identifikuje jako upír. Lidé, kteří jedí maso, mají sladkou krev, říká

Moderní doba přináší tvrzení, že každý se může stát tím, kým chce. Joseph Burris z USA se rozhodl, že se stane upírem. Začínal tak, že od dvaceti let pil vlastní krev. Dnes je mnohem dál.

Joseph Burris (44) je takový sympatický chlapík, o kterém byste na první pohled řekli, že je možná řidičem nákladních vozidel nebo dělá zvukaře v nějaké metalové kapele. Všechno je ale jinak. Joseph tvrdí, že nemůže chodit na přímé slunce, aby neměl popáleniny. Joseph totiž o sobě zjistil, že je vlastně upír. Jeho příběh přinesl mimo jiné deník Daily Mirror.

„Už od puberty jsem věděl, že nejsem stejný jako všichni ostatní. Když jsem poprvé ochutnal krev a došlo mi, jak moc po ní toužím, bylo mi všechno jasné. Začal jsem v historii pátrat po upírech a vše začalo do sebe zapadat,“ uvedl o sobě muž, který říká, že mu nejvíce chutná krev od lidí, ke kterým má nějaké emoční pouto.

Joseph není jen upírem, ale je také gurmánem, který brzy zjistil, že není krev jako krev. Milovníci masa prý mají sladší krev než vegetariáni. Joseph říká, že je to jako s vínem, také není každé stejné. Američanovi trošku vadí, že ho někteří lidé odsuzují a další se ho přímo bojí. Přitom by chtěl s lidmi kamarádit, a dokonce zájemcům nabízí vlastní krev. Není to žádný skrblík, kdo si chce prý srknout, tak mu Joseph nabídne vlastní žíly.

„Nemám potřebu komukoli něco vysvětlovat. Pokud mě ale lidé slušně osloví, rád jim o sobě něco povím. Dávám si krev po douškách, nepiji velké množství, protože lidské tělo tolik krve najednou v žaludku nesnese,“ dodal chlapík, který miluje historii a rád se obléká do bizarních kostýmů, které připomínají viktoriánskou dobu.

Upír se objevil i v Prostřenu:

Sdílejte článek
Štítky krev upír USA Daily Mirror úchylka Joseph Burris

Přečtěte si také