Showbyznys

25. května 2024 11:00

Eliška Reiglová

Karolína Urbanová ukázala prsa po vyjmutí silikonů. Ošklivé modřiny, zato krásný tvar

Karolína Urbanová (26), dříve známá pod přezdívkou Daisy Lee, pod níž vystupovala ve filmech s hvězdičkou, si minulý týden nechala uprostřed džungle odstranit silikonové implantáty. Ty jí v poslední době způsobovaly značné nepohodlí. Nyní ukázala, jak její opětovně přírodní poprsí vypadá krátce po operaci. I její sledující si myslí, že tvar má skvělý.

Je tomu už několik měsíců, co Karolína Urbanová učinila velkou životní změnu. Přestala natáčet filmy pro dospělé a odjela do Ekvádoru, kde pořádá zájezdy pro skupiny toužící po očistných rituálech s ayahuascou, které sama podstupuje. Dle toho, co sdílela na sociální sítě, bylo evidentní, že se jí daří skvěle. Znenadání ji ale začaly zlobit silikony.

Po návštěvě lékaře se Karolína, dříve známá jako Daisy Lee, dozvěděla, že jí oba silikony praskly. V těle jí žádné problémy nezpůsobovaly celých 5 let, a tak se i sama divila, co se stalo. Nakonec ale usoudila, že zapůsobila ayahuasca. Tato látka, z níž se připravuje nápoj, podle ní odstraňuje špatné věci z těla a jednou z nich podle ní byly i implantáty.

Čtěte také: Daisy Lee promluvila o rodině. Cítím se jako sirotek, ale zjevily se mi tváře sourozenců

Stav někdejší pornoherečky vyžadoval operaci, a jak se ukázalo, čekání by pro ni mohlo být vysoce rizikové. Proto ji podstoupila už v neděli a své sledující o všem informovala až poté, co měla zákrok za sebou. „Musela jsem jít už teď, za pár hodin mi přijíždí skupina, já jsem v pohodě, nebojte. Byl to risk, ale nebyla jiná možnost, protože jsem mohla chytit velkou infekci,“ řekla pak na stories.

Krásná nová prsa

Kupodivu bezprostředně po operaci vyrazila pořadatelka novodobých zájezdů na výpravu s další skupinou, která do Ekvádoru přijela za rituály s ayahuascou. Předtím ale zdůraznila, že se cítí dobře a nemá pochybnosti o tom, že takovou výzvu zvládne. A evidentně se nepletla. Nyní ukázala, jak její poprsí vypadá po operaci, po níž si ani pořádně neodpočala.

Na snímku, který Karolína zveřejnila, jsou její bradavky zalepené vatovými čtverci. Na jednom z ňader jsou pak poměrně velké modřiny. Až se ale vše zahojí, prsa budou krásná, čehož si všimli i její fanoušci. „Tak na to, že sis vytáhla implantáty, máš nádherná prsa,“ konstatovala jedna ze sledujících. „Implantáty nebyly potřeba,“ píše další.

Daisy Lee promluvila o novém životě a ayahuasce:


Přečtěte si také