Kauza Mirai: Tereza ukázala na konkrétního člověka. Prý ví, kdo zpěváka udeřil

Mirai v nemocnici

Kdo napadl Miraie Navrátila a zlomil mu čelist? Policie přes víkend informace z vyšetřování neuvolnila. Případ ale sleduje široká veřejnost. Na Facebooku dokonce někteří lidé otevřeně píšou, že ví, kdo je tajemným útočníkem.

Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody na dva roky až osm let. Strážci zákona se snaží zjistit, kdo v Hradci Králové po koncertu Eda Sheerana na Miraie zaútočil.

Policie už tuší, kdo muzikanta napadl?

Redakce Prima Lajk v neděli kontaktovala hradeckou kriminálku. Mluvčí uvedla, že během víkendu policie k případu informace sdělovat nebude, v pondělí bude k dispozici vyšetřovatel. Je tedy možné, že policie uvolní nějaké informace na začátku pracovního týdne. Je také možné, že vyšetřovatelé v kauze udělali nějaký objev či průlom.

Zatím veřejnost neví, kdo a proč Navrátila napadl. Sám Mirai uvedl, že byl v Hradci Králové napaden, když čekal na taxi. „Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce, ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoliv druh násilí,“ uvedl Mirai na Instagramu.

Otazníky kolem Miraie: Útok nehlásil, praštil ho známý zpěvák kvůli partnerce, tvrdí zdroje

Někteří novináři napsali, že Mirai se dostal do šarvátky se slavným kolegou z branže. Důvodem prý měla být známá žena.

Zdroje, které se obrátily na redakci Super.cz, uvedly, že frontman kapely Mirai měl mít poměr s jednou ze známých českých krásek. To se doneslo jejímu partnerovi, kterým má být jiný populární český umělec. „Na koncertě Eda Sheerana se potkali. Mirai měl hodně upito a střílel si z něj. A jeho kamarádi pak začali hájit jeho čest. Bohužel to skončilo tak, jak to skončilo, a Mirai nedopadl dobře,“ uvedl pro Super.cz jejich zdroj.

Také zdroje webu Expres.cz naznačují, že mělo jít o potyčku mezi lidmi, kteří se dobře znají. Navrátila měl napadnout kolega ze showbyznysu kvůli údajnému svádění jeho přítelkyně.

Kdo útočil?

V muzikantské branži kolují konkrétní jména. Má jít o velmi půvabnou ženu a velmi úspěšného zpěváka. Ještě dále zašli diskutující v jedné známé facebookové skupině. Uživatelka, která vystupuje pod jménem Tereza, uvedla, že informaci má potvrzenou a jmenovala konkrétního člověka, který měl Miraie napadnout.

"Dal mu boxerem zezadu. Zbabělec. Teď mu proplatí ušlý zisk z tour," napsala Tereza do skupiny a nebála se napsat i konkrétní jméno. Na doplňující dotaz, proč si je tak jistá, Tereza dodala, že informace, které uveřejnila, má potvrzené.


Přečtěte si také