Showbyznys

4. července 2023 14:36

Milan Rozšafný

Kazma šokoval ve Varech! Válečný Tajný zákop je součástí jeho filmu roku. Ukázal první záběry

Trailer ONEMANSHOW: The Movie

Úterní odpoledne se neslo na filmovém festivalu v Karlových Varech na vlnách tiskovky nového válečného filmu Tajný zákop. Vše ale bylo nakonec zcela jinak. Za vším totiž stojí Kazma!

Když se před několika dny objevil na sociálních sítích trailer na válečnou českou novinku Tajný zákop, v němž má hrát Jiří Bartoška, Jiří Langmajer či Ondřej Sokol, mnoho lidí bylo v očekávání, co ze záhadného projektu nakonec vyleze. A někteří už tak trochu tušili, protože vzhledem k načasování i názvu nebylo moc těžké rozklíčovat, na co bude filmová novinka nakonec lákat. A předpoklady mnohých se nakonec naplnily. Na tiskové konferenci v Karlových Varech se totiž odhalilo, že „film“ Tajný zákop svým způsobem existuje, ale je součástí mnohem většího filmu – a to očekávaného Kazmova snímku ONEMANSHOW: The Movie.

Na tiskovku totiž nakonec přišel jenom on. Kazma pak novinářům řekl, že natáčení Tajného zákopu opravdu probíhalo a herci si vážně myslí, že se jedná o skutečný film, jenž půjde do kin. O napojení na Kazmův film nemají ani páru. Tedy aspoň doteď neměli. Válečný snímek tak bude zřejmě pouhým skečem a jedním z Kazmových vtípků do jeho rozsáhlého plánu.

A co nás v ONEMANSHOW: The Movie tedy čeká? Detaily samozřejmě Kazma nechává pod pokličkou, ale jedná se prý o zcela jiný druh filmu, než na jaký jsme zvyklí, a jede v mnoha směrech proti proudu. Uvádí, že zatímco filmy po zhlédnutí skončí, jeho snímek po konci premiéry 17. srpna teprve začne a naplno se rozjede jeho příběh. Čeká nás snad další honba „za pokladem“ ve stylu zakopaného auta? Jisté indicie tomu napovídají. Kazma totiž ukázal i první trailer, který slibuje opravdu velké věci a další várku šíleností.

Kazma poté také uvedl, že se rozhodně necítí jako filmař a snímek natočil jenom proto, že to mělo v jeho plánu smysl a udělal to za jakýmsi účelem. Celá tiskovka pak byla i samozřejmě plná vtípků a zřejmě i mystifikací, takže člověk si nemůže být jistý tím, co z jeho výroků brát vážně. Něco nám ale říká, že o Kazmově filmu se bude za měsíc hodně mluvit.


Přečtěte si také