Showbyznys

23. května 2023 15:41

redakce Prima Lajk

Kim Kardashian přiznala, že vychovávat sama čtyři děti je fuška. Občas večer i brečí

Hvězda reality show Kim Kardashian je čtyřnásobnou maminkou. V nedávném rozhovoru přiznala, že vychovávat sama tolik dětí rozhodně vždy není procházka růžovou zahradou.

Kim Kardashian má všechny potomky s bývalým manželem Kanyem Westem. Hudebník, který se oficiálně nechal přejmenovat na Ye má s dvaačtyřicetiletou Kim Kardashian devítiletou dceru North, sedmiletého Sainta, pětiletou Chicago a čtyřletého Psalma.

Známá podnikatelka a hvězda reality show se o mateřství a výchově svých dětí rozpovídala v rámci podcastu pro magazín People. Netajila se tím, že občas se svými dětmi zažívá náročné chvilky. „Je to blázinec, vaření, běhání okolo dětí. Je to divočina,“ popisuje Kardashian. „Ráno po mně chce dcera udělat účes. Vždycky to musí být dokonale a přesné, další pak chce obout boty a všichni vás potřebují,“ pokračuje výčtem konkrétních událostí.

„Občas jsou noci, kdy se doslova upláču do spánku. Všechny ty nálady a osobnosti, do toho se někdy hádají a já vedle sebe nemám nikoho,“ posteskla si Kim. Dále prozradila, že často musí zvládat hru na hodného a zlého policajta ona sama, což je podle ní velká výzva. Podle jejích slov vás na roli rodiče nic nepřipraví. „Je to ta nejnáročnější, ale zároveň ta nejpřínosnější práce na této planetě,“ doplnila na závěr.

Sdílejte článek
Štítky děti celebrity rodičovství showbyznys Kim Kardashianová

Přečtěte si také