Virály

4. července 2023 13:05

redakce Prima Lajk

Kluk před osmi lety beze stopy zmizel, nyní se zázračně našel. Co se stalo?

Rudy Farias zmizel, když mu bylo 17 let. Ačkoliv už téměř nikdo nedoufal v jeho nalezení, po osmi letech se stal zázrak a mladíka našli.

Rudy Farias z Texasu se ztratil v březnu roku 2015, když šel na procházku se svými dvěma psy. Rodina nahlásila jeho zmizení poté, co se zvířata vrátila domů bez svého páníčka. Navzdory rozsáhlému pátrání se ale chlapce nepodařilo najít a dlouhých osm let byl nezvěstný. Většina jeho blízkých už za tu dobu ztratila naději na zázrak a považovali ho za ztraceného nebo mrtvého.

Vše se ale změnilo a v případu nastal nečekaný zvrat. Teď už pětadvacetiletý Rudy byl nalezen živý a momentálně je v péči lékařů v texaské nemocnici. Podle dostupných informací chlapec trpěl depresemi poté, co zemřel jeho starší bratr. „Sledoval, jak jeho nejlepší přítel umírá přímo před ním,“ řekl v minulosti k případu soukromý detektiv.

Rudyho našli, jak leží v bezvědomí na zemi před kostelem. Na těle měl několik řezných ran a modřin a také krev ve vlasech. Nyní se chlapec zotavuje v nemocnici a jeho rodina je šťastná, že je zase s nimi. Bližší informace o jeho zmizení a co se vlastně stalo, je nyní předmětem vyšetřování.

Sdílejte článek
Štítky zmizení případ Rudy Farias

Přečtěte si také