Showbyznys

23. srpna 2023 12:45

Josef Šťastna

Kolik investoval Kazma do bydlení? Miliony. Do bytů se vejde s Roseckou i Kalousová

Kazma odhalil trezor s miliony korun

Moderátor, showman a podnikatel Kazma (vlastním jménem Kamil Bartošek) zažívá velký úspěch s filmem ONEMANSHOW: The Movie. Odborná kritika filmové dílo dobře nepřijala, ale diváci jsou nadšení. A to je pro Kazmu hlavní, může tak počítat zisky. Navíc se kolem něj točí krásné ženy.

Jak to má Kazma momentálně s ženami? K tomu se vyjadřovat nechce, prý si chrání soukromí. Ve filmu ONEMANSHOW: The Movie vyznával lásku k modelce Andrejce Kalousová, po Praze ale chodí s Maru Roseckou. Ta se dokonce začala natáčet u něj v bytě tak, jak to v minulosti dělávala právě Kalousová.

Kdyby se ale Kalousová rozhodla ke Kazmovi vrátit, Roseckou by Kazma na ulici vyhazovat určitě nemusel. Obě dámy by se v jeho nemovitostech jistě nějak poskládaly. Roseckou by mohl třeba odlifrovat do Příbrami, kde si Kazma tak trochu hraje na realitního magnáta.

Kazma podle katastru nemovitostí vlastní například byt ve čtvrtém patře domu na sídlišti v Příbrami, v roce 2020 za něj zaplatil 2,15 milionu korun. O rok později za byt v jiném nedalekém paneláku vydal 2,36 milionu. V jiné části Příbrami si nejprve koupil byt v roce 2020 za 2,35 milionu korun, pak přidal další byt za 2,72 milionu korun. Podle webu eXtra.cz ho tak investice do příbramských nemovitostí vyšla na téměř deset milionů korun.

Pozornost ale poutá byt v Praze. Tady Kazma spřádá své plány na další hry s oddaným publikem. Podle informací eXtra.cz pražské sídlo zakoupil v roce 2021 za 13,5 milionu korun.

Kdyby se Kazma dostal do fáze, že ho budou zlobit Rosecká i Kalousová, tak se může schovat v jedné z garáží, které vlastní. Podle eXtra.cz na tomto trhu Kazma také řádil a pořídil si několik garáží po celé Praze. Podle experta na realitní trh může mít v garážích uloženo na horší časy kolem 16 milionů korun.

Sdílejte článek

Přečtěte si také