Virály

7. července 2023 11:21

redakce Prima Lajk

Kolik si měsíčně vydělá sexy Amouranth jenom spánkem? Lidé jí posílají neuvěřitelné peníze

Streamerku Amouranth asi netřeba představovat. O tom, že si mladá kráska vydělá díky OnlyFans neuvěřitelné peníze, jsme už párkrát psali. Kolik jí ale vynáší samotné spaní?

Sladká Amouranth sice zkouší zvednout popularitu streamovací platformě Kick, její hlavní platformou ale nadále zůstává Twitch, kde dlouhodobě patří mezi ty vůbec největší hvězdy. Často je přitom průkopnicí různých novinek, ať už to byly vířivky, ASMR nebo prodávání prdů ve sklenici. Ano, bohužel i to je součástí kultury „žhavých dívek před kamerou“.

V minulosti jsme pak psali o tom, že její hlavní zdroj obživy ovšem nepochází z Twitche, nýbrž z OnlyFans, díky čemuž si měsíčně vydělává miliony korun a ani nemrkne. Zatímco na OnlyFans ale musí natáčet nový obsah, což zahrnuje práci, příjem z Twitche může být i pasivní. Pokud jste totiž tak známí jako Amouranth, můžete si v klidu vydělat na nájem i pouhým spaním.

Nedávno tak sexy streamerka v jednom podcastu prozradila, že jenom samotné spaní (u kterého se pochopitelně streamuje) jí může vydělat za noc 10 až 15 tisíc dolarů. V korunách statisícové částky by tak leckoho přiměly se natáčet během spánku každou noc, na otázku, proč tohle Amouranth nedělá, pak streamerka v klidu odpověděla, že ne vždy jí to „rozvrh“ umožní. Jinými slovy peníze nejsou všechno a soukromý život občas musí dostat přednost.

Sdílejte článek
Štítky peníze Twitch OnlyFans spaní Amouranth

Přečtěte si také