Virály

17. července 2023 14:14

redakce Prima Lajk

Kontroverzní Andrew Tate tvrdí, že všechna obvinění proti němu jsou smyšlená. Gretu Thunberg označil za démona

Andrew Tate se brání proti obviněním z pašování lidí, znásilnění i podílení se na organizovaném zločinu.

Já nic, já muzikant. Tak zhruba takovou obranu teď na veřejnosti volí obviněný influencer Andrew Tate, kterému v Rumunsku hrozí několik let vězení za pašování lidí, znásilnění a podílení se na organizovaném zločinu. On i jeho bratr Tristan nicméně tvrdí, že je to všechno jedno velké nedorozumění, a že si všechno vymyslela jediná žena, aby jim zničila život. Tu se teď dokonce rozhodli i zažalovat, zatímco čekají na začátek svého soudu.

Dotyčná žena pochází z Floridy a podle všeho měla být kdysi ve vztahu s Tristanem, aby získala vízum do Rumunska. Právní zástupce Tateů uvedl, že je žena sériová lhářka, manipulátorka a podvodnice, která ničí životy citlivým, často zámožným mužům s dobrými úmysly, aby získala sexuální, finanční i emocionální profit. Jestli tenhle popis sedí na některého z Tateových bratrů nebo vůbec věrohodnost celé této obrany už raději posuďte sami.

Aby toho nebylo málo, sám Andrew Tate pak na Twitteru tradičně šířil své divoké konspirace, lidi ale pobavila i jeho posedlost mladou Gretou Thunberg. Její fotka se vztyčeným prostředníčkem, která tolik zaujala internet, totiž zjevně neminula ani Tatea, který ji následně sdílel na svůj účet s komentářem, že je Greta démon, jenž ho pozoruje, jak hoří v pekle. Ten muž musí mít fakt zajímavé sny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také