Virály

20. června 2023 17:18

redakce Prima Lajk

Kontroverzní motivátor Marcus Revolta vydal rapový song. Lidé se mu smějí

Známý rapper a podnikatel, který na internetu rád lidi motivuje k úspěchu, vydal song o tom, jak je nejlepší byznysmen. Hejtrům je ale zase pro smích.

Marcus Revolta, vlastním jménem Marek Kaleta, je v posledních měsících čím dál výraznější internetovou osobností, jež vyvolává velké vášně. Zatímco ještě před deseti lety byl známý zejména coby rapper, v posledních letech se věnuje podnikání a svými úspěchy se rád chlubí na sociálních sítích. Není ale jen úspěšný podnikatel, ale také motivátor, který chce ostatním lidem pomocí svých řečí říct, jak se stát úspěšným člověkem, který má několik firem. Jeho motivační videa a klipy jsou pak zejména na TikToku velkým hitem.

Jenže zatímco někteří jeho úspěchy obdivují, najde se i velká řádka hejtrů, kteří se jeho videím, akcím i motivační knize spíše smějí a zpochybňují jeho úspěchy a mnohdy kontroverzní názory. Podle jejich kritiky totiž Revolta ani zdaleka není tak bohatý, jak se tváří, a jeho radami byste se možná radši neměli řídit. Jenže z hejtů si Marcus nic nedělá, stále žije svůj americký sen a evidentně ho pořád baví o něm vyprávět. Proto se nyní vrátil ke svému milovanému rapu. A nedopadlo to zrovna dobře.

Revolta chce internetový hit

Marcus Revolta totiž vydává nové album a k jeho příležitosti vydal videoklip k songu Selfmade, v němž zpívá přesně o tom, co si myslíte – tedy o tom, jak je nejlepší, jak se vypracoval sám zcela od nuly a coby majitel 6 firem za 3 roky je magnetem na úspěch. A komu se to nelíbí, to je slaboch. Zkrátka motivace, jak má být. Song navíc není ani dvakrát chytlavý a doplácí na poněkud monotónní melodii. A diváci na YouTube z něj nejsou dvakrát nadšení.

Hejtři totiž dlouho nečekali, do Revolty si kopli a v komentářích pod videem dali jasně najevo, co si o kvalitě písně myslí. „Obdiv každému, kdo dal víc jak minutu,“ píše jeden z nich. „Byly dny, kdy jsem se cítil totálně na dně. Měl jsem pocit, že klesnout níž už snad ani nejde. Pak jsem si ale všiml, že stojím na nějakém poklopu. A zespodu na mě zaklepal Revolta,“ dodává s humorem další. „Miluju ty komplikovaný rýmy jako víru/díru,“ zamýšlí se nad kvalitami textu jedna z divaček. No, mnoho kladných ohlasů u videa opravdu nenajdete. Na druhou stranu právě díky hejtům a bizarnosti celé sklady se z písně nejspíš stane přesně ten virální hit, jaký Revolta chtěl.

Sdílejte článek
Štítky song Marcus Revolta motivátor Marek Kaleta Selfmade

Přečtěte si také