Showbyznys

16. října 2023 15:33

Josef Šťastna

Krásná herečka skončila v psychiatrické léčebně. Co Elenu stáhlo ke dnu?

Herečka Elena Podzámska prožívá velmi náročné dny a její kamarádi o ni mají obavy. Podle informací deníku Nový Čas musela být dokonce hospitalizovaná v psychiatrické léčebně.

Slovenská herečka Elena Podzámska má problémy už několik měsíců. V poslední době zmizela z televizních obrazovek s tím, že si nutně potřebuje odpočinout. Slovenský deník Nový Čas uvedl, že krásná Elena skončila v rukou psychiatrů, kteří se specializují na boj se závislostmi.

„Nestydím se přiznat, že chodím na terapie. Jedná se o příjemné povídání s odborníky, abych nepropadla do nějaké deziluze. Snažím se myslet pozitivně, motivovat se. Celkově je to těžká doba. Mám nějaké dluhy. A když má člověk menší příjmy než výdaje, tak...“ prozradila herečka při rozhovoru s kolegyní Zuzanou Vačkovou. To ale ještě věřila, že temné dny rychle pominou.

Podle Nového Času se herečce nedaří ani v soukromí. V poslední době zkoušela žít s několika muži, ti ale vždy nakonec utekli. Elena Podzámska tak má rozbitou fyzickou stránku i bolavé srdce. Dlouho jí byla oporu dospívající dcera Radka, o kterou se herečka stará.

Slovenští bulvární novináři také naznačují, že v nejhorších chvílích mohla herečka sáhnout po látkách, které v první chvíli mohly pomoci, ale nakonec duševní krizi jen prohloubily.

Sledujete podcast Hlasy zločinu? Podívejte se na video:

Sdílejte článek

Přečtěte si také