Showbyznys

24. května 2023 14:59

redakce Prima Lajk

Legenda MMA vyzvala Patrika Kincla k zápasu. Za co ho chce nakopat do rozkroku?

Ne všichni byli spokojeni s výkonem Petra Kincla v zápasu roku. Mezi vyloženě naštvané pak patří uznávaný zápasník Petr „Monster“ Kníže, který si chce s vítězem Oktagonu vyřídit účty.

Zápas roku mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou stále vyvolává velké diskuze a to z mnoha důvodů. Jedním z nich je samotná atraktivita zápasu, který mnoho diváků nudil. Vítěz Patrik Kincl se totiž většinu času hlavně bránil u pletiva Karlosovu tlaku, který se marně snažil o takedown. Právě kvůli aktivitě pak mnozí lidé z MMA považovali za vítěze spíše Vémolu. Patří mezi ně i známý MMA veterán Petr „Monster“ Kníže, jehož výsledek tolik vytočil, že se nebojí dát s Kinclem dokonce vlastní zápas!

Nelíbil se mu totiž nejen Kinclův styl boje, kdy se v podstatě celou dobu jenom bránil, ale také jeho chování a údajné machrování. „Podle mě šampion má předvést výkon adekvátní šampiona. A ne tím, že se jde opřít o pletivo. Potom ještě řekne, že porazil Karlose v tomhletom a víceméně se mu vysmívá. Za mě ten zápas vyhrál Karlos v tom smyslu, že ho vytvářel a kontroloval u pletiva,“ řekl v rozhovoru pro web iSport.cz Kníže a dodal, že podle starých pravidel by Vémola jistě vyhrál.

Ve svém vyjádření šel ovšem ještě dál. „Kincl by se měl omluvit za nejtrapnější zápas své kariéry a pak říct: ,Oukej, udělal jsem to takhle, nebyl to hezkej zápas, ale já jsem to nabodoval. A omlouvám se fanouškům za to, že jsem takovej ču**k, že jsem chtěl Karlose jen zesměšnit, nikoliv ten zápas pořádně vyhrát,‘“ tvrdí legenda MMA.

„Když už to člověk takhle jakoby odzápasí, že mi je z toho skoro do breku nebo na blití, tak si má prostě posypat popel na hlavu a říct: ‚Příště to bude lepší.‘ A ne, že ještě machruje, jaký podal dobrý výkon a jaká je superstar. Za to bych ho normálně nakopal do rozkroku. Fakt,“ dodává. S Kinclovým stylem boje má proto „Monster“ evidentně problém, zároveň však ví, že aktuálně nemá vítěz sobotního zápasu moc velkou konkurenci.

A proto se nebojí coby veterán pustit se do Kincla sám. „Pro mě byla úplná tragédie, co Kincl teď dělá – jako zápas s Pirátem (Samuel Krištofič) a teď s Karlosem. Takže si myslím, že ho buď musím vyzvat a zmlátit já, nebo mu dá přes držku Machmud Muradov, až se jednou vrátí z UFC,“ říká rázně. „„Za ty prachy mu rozbiju držku,“ dodává. Zdá se, že Kníže je namotivovaný dost. Chytne se Kincl či Oktagon jeho výzvy?

Sdílejte článek
Štítky výzva MMA Karlos Vémola Oktagon MMA Patrik Kincl Petr Monster Kníže

Přečtěte si také